13min lang videosvar til RANDOMENGLISHDUDE!

88 kommentarer

moji

17.03.2012 kl.08:07

Hvorfor satt du deg PÅ MAMMAʹN? Så litt gay ut da -_-

Duh boss

17.03.2012 kl.08:13

FERDIG DA !!!!!!!! Random english dude ble rundkjørt av taperen !!!!!!!!!!!!! HUN HAR MENSEN AKKURAT NÅ :)

Alex

17.03.2012 kl.08:15

enig ass.

Alex

17.03.2012 kl.08:16

Random English Dude griner sikkert nå :S

17.03.2012 kl.08:24

Står du opp så tidlig?! Jeg forventer et svar her...! :I

Random Norwegians girl

17.03.2012 kl.08:29

U er gard!!!!! Nei vent. Det var tard det het!!!!!!!!!!! Fuck you

Maja

17.03.2012 kl.11:00

Det heter retard bich -_-

Hahahaha :DD

Du eide h*n noe jææævliiig :D

Ahaha xD

Manscum shit jutaited

17.03.2012 kl.11:09

"Bruk hodet, bruk hodet" sier du. Beklager, Rune - i dette tilfellet er det du som må bruke den asiatiske hjernen din - actually, jeg har hørt at asiatiske hoder er smartere enn gjennomsnittet, men du motbeviste det vel greit med denne videoen.

Det handler faktisk om bevisstgjøring - bevisstgjøring for meg, for deg, for amerikanske myndigheter og folkeskaren generelt. IC kan ikke gå inn i Uganda med militært personell å få slutt på dette, det eneste de har mulighet til - er å bevisstgjøre det. Selvfølgelig, det finnes verre ting i verden, men IC har valgt å følge opp denne saken, og jeg syntes det nesten er krenkende ovenfor disse menneskene i Uganda at "vi" velger å feie det under et teppe og si "at det finnes verre ting."

Og ja, det har du helt rett i! Et poeng til din asiatiske hjerne. Men det er ikke poenget, et sted må dette starte - og IC har valgt det som skjer i Uganda, og det er flott. Alle må hjelpes ut av et helvete, men alle kan ikke få hjelp, det går bare ikke.

Det eneste argumentet jeg presterer å finne på hvorfor du mener det er galt å donere penger til dette, er at du mener kun 30% går til Uganda. Vel, for å være ærlig - tror jeg ikke så mye går dit engang, og det er ikke poenget. For å gjøre et så bredt og omfattende bevisstgjøringsarbeid, trenger man penger. IC's eneste jobb er å bevisstgjøre, ikke gå inn militært. Det er etablerte etater som NATO og f.eks amerikanske militære sitt arbeid. En organisasjon som har vokst så raskt trenger penger til sitt arbeid, det skjønner enhver mann - og de pengene går neppe i lomma, det er en patetisk påstand.

De få kronene IC klarer å samle inn hjelper lite i en sånn sammenheng. Tror du et par millioner holder til å gå inn militært? Nei, neppe - penger er ikke noe problem for internasjonale styrker. De er etablerte.

Men om det er din ærlige mening, har du misforstått ganske mye. Synd at du poster propaganda blant alle dine lesere, men det får stå på din regning. Jeg digger deg, og har alltid digget deg uansett. Du skal få lov å ha din mening, og jeg skal få lov til å komme med innvendinger på din mening. Jeg har glemt dette om en uke, og kommer til å le like mye av deg fremover uansett. Stå på, dude :)

seher <3

17.03.2012 kl.12:05

Fuck han duden ..

KawaiiGirl :'3

17.03.2012 kl.12:24

Kony, e ikke kødd! Æ setta stor pris på alle de barna, som blir kidnappa av den jævla voldtæktsmannen. Syns du e slem nå, æ var fastleser! -.- Men nå, e du helt jævlig.

Rikke

17.03.2012 kl.14:00

Elsker bloggen din! Made my day<3

du meg *************************

17.03.2012 kl.14:00

bra

randomenglishdude

17.03.2012 kl.14:56

Manscum shit jutaited You tha man!

Provoserte jeg deg istad? DIGGGGGG! endelig fikk jeg deg så provosert at du svarte meg.

Rune seff kan du si hva du mener! I flere år har jeg sittet og hørt deg snakke og for eksempel si at MENSEN er digg for jenter?! Sa jeg noe på det? Nei....flere ganger har jeg faktisk kommentert under et annet navn. Men jeg brukte dette navnet nå fordi,.....vel..du vet jo det er MEG.

Og å rette på det jeg skrev rune? Virkelig? Vi vet at alle begynner å rette på gramatikken dersom man vet man taper. Det er det eneste man har å gå på hvis man vet man taper.

Poenget mitt er du kan snakke om alt annet dritt i verden, men når du snakker om sånne ting. Som er større enn deg og meg (og mensen). Så syntes jeg ikke det er greit av deg å nedverge.

Jeg driter så langt i grammatikken min, jeg var så sinna jeg så ikke over det jeg hadde skrevet en gang. Og la meg gjenta det handler om bevisstgjøring. jeg syntes det er DRIT bra det den filmen gjorde. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om han duden liker å onanere i biler på fritiden sin. Filmen lagde oppsikt.

Hvis ikke en sånn film klarer å skape en reaksjon inni deg når du ser den, så vet jeg ikke hva som kan få deg til å reagere. Det finnes SIKKERT tusen flere mennesker i verden som gjør dårlige ting, OG JA jeg vet om human trafficking..ikke kom her med det der. Human trafficking handler om slaveri, det er noe som ikke EN person har skapt eller står ansvarlig for. Men et tusentalls av mennesker som driver sine egne privater industrier. Så du kan ikke holde EN person ansvarlig imotsetning til dette tilfellet. I dette tilfellet vet vi om denne personen. Han gjør dette BARE fordi han kan, for å ha makt og når du misbruker barn på den måten bare for PUR makt så er det noe ekstra ondt ved det.

Han tar de barna fra familiene sine. Får de til å drepe foreldrene sine, kutte opp venner og stjele fra naboer. Brenne ned skoler og tvinger de til å gjøre ting de ikke vil. IKKE SI at de barna er hjernevaska og at de ikke har en sjans, da kan vi like gjerne bare gi opp nå. Hvis du får barn og de blir tatt tenker du bare: ja, ikke noe poeng i å prøve. Barnet mitt er hjernevaska, han vil ikke hjem han.

De har blitt dyttet så langt og presset så mye at de kommer til et visst punkt hvor de må bare "tro" for ellers så blir de drept. De som klarer å flykte..TROR du ikke de vil?! Sier du helt ærlig at du tror de barna er så HJERNEVASKA at hvis de fikk sjansen til å bli reddet...så ville de takke nei? Nei, de liker å drepe foreldrene sine?

Jeg ble ikke eid i det hele tatt. du rettet bare på skrivefeilene mine (takk foressten) Og du påpekte bare ut hvor mye du konser på de små ubetydelige detaljene i det jeg skrev, og ikke i det store bildet. Poenget er det skapte oppmerksomhet. Kony må bli tatt. Og hvis folk kan bidra so why not? Skal vi bare bidra og bare gi penger til den ALLER beste organisasjonen og drite i alle de andre som trenger ekstra penger til fremdrift? Alle organisasjoner står for forskjellige saker.Alle fortjener at NOEN gir penger og at NOEN tror på det de kjemper for.

Men takk for at du svarte fordi jeg vet innerst inne at halvparten av dette var bare kødd. Og at du mener anderledes.

Jeg er bare glad at JEG endelig kunne PROVOSERE deg.

Men Kony saken handler basically om bevisstgjøring og det har de klart. Så nå vet alle hvem han er. Til og med meg og deg :)

Hc

17.03.2012 kl.16:04

And she is back!

Van CL

17.03.2012 kl.16:53

hvis "random english dude" er engelsk.... hvordan kan han da skjønne norsk? for du snakker jo norsk i videoene dine ... ehe

Siggeboy

17.03.2012 kl.18:01

Hvorfor ser du hele tiden til venstre? Er du redd for at morra di skal komme inn og skremme deg eller si at du må legge deg?!

17.03.2012 kl.19:39

Haha.. hakke dame du liksom! Så på facebook at DU var på kino med ei heit dame!

Lora

17.03.2012 kl.20:40

Manscum shit jutaited

Begynnelsen av det du skrev var piss - hva faen har vietnamesiske hjerner med dette å gjøre? Unnskyld meg, å argumentere skal da være mulige å gjøre uten å krenke andre? For hadde du droppet pisset på begynnelsen, hadde det vært mye lettere å ta deg seriøst. (Og heh, hvis du er så dum og tror at Rune er den eneste vietnameseren i verden, slik at han utgjør 100% av vietnameserne, og sier at han har motbevist at vietnamesere er smarte - da synes jeg du rett og slett skal lære deg litt statestikk . Dessuten, å ha sine egne meninger, gjør en ikke dum. Tror du DET, anbefaler jeg deg å slutte å spille smart).

Og hvis det DU sier er din ærlige mening, har nok DU misforstått: Norge er et fritt land, og vi kan ytre våre meninger så lenge det ikke krenker andre. Det er ikke en mening, kjære deg, dette er en REGEL. Du kan være enig i at dere er uenige. ^^

Elsk på deg Rune, du eid RandomEnglishDude som bare faen. :)

Sine ♥

17.03.2012 kl.22:15

Du eide randomenglishdude som bare det. Mange har sine meningen og sier du er teit, men jeg synes du egentlig er ganske kul. Greit, du kan kanskje si noe dumt, men hvem kan vel ikke det? Han jævla KONY fyren er en dritt mann. English duden skjønner jeg meg ikke på. Vet faen ikke om det er en jente eller gutt, men jaja, jeg synes bloggen din ruler! Stå på C:

rosaelefanterx

17.03.2012 kl.22:28

Du er faen meg syk, Rune! Du sier så jævlig mye dumt og teit, men på en måte som får det til å bli bra! Greit, jeg har blitt små irritert på deg, men faen da. Du er KONGE!

Ina

18.03.2012 kl.00:18

Digger bloggen din !! Lovelove

Manscum shit jutaited

18.03.2012 kl.00:33

Lora

Morsomt, morsomt. Du virker til å bli like provosert over min morsomhet, som jeg ble over hans mening. Fett at du dedikerer et helt innlegg til noe mindre viktig av det jeg skrev, enn i det hele tatt prøve å argumentere mot. Det er tross alt det mitt innlegg oser av, ikke at jeg lagde en morsomhet av "fordommer" at asiatere generelt er smartere enn andre mennesker. Du later og til å mene at jeg mente meningen hans var dum, vel - det har jeg aldri sagt.

Og der sier du det - vi kan være enige at vi er uenige; og Norge - det er et fritt land, der du kan ytre din mening, men ikke glem at det er lov å mene noe om andres meninger og, slik jeg gjorde. Og nei, jeg er ingen smartass, og det prøver jeg heller ikke å fremstå som - jeg er realist, og jeg hadde en realistisk mening om hans elendige mening, for den er tross alt elendig - mener JEG.

Så du, ta deg en bolle eller fem, gå tilbake til naturfagsboken din og "slutt å lek smartass."

randomenglishdude

18.03.2012 kl.10:01

i am the randomenglishdude i am a girl

I LOVE YOU <3<3<3<3

Maggie Goldfish

18.03.2012 kl.13:02

Haha aww,engelsk aksenten din er weird og veldig norsk c':

random person

18.03.2012 kl.18:42

Hahah fyflate! Rune du eier faen meg han der randomenglishdude som bare faen!

Du er helt! Selv om du sier masse tåpelig og rett og slett løyn så er du konge.

Men jeg vil påpeke at mensen som du sier er så deilig for jenter... det er faktisk ikke det i det hele tatt... du skjønner.. når vi jenter sier (ja jeg er en jente) at vi har vondt i magen eller ryggen osv... så er det faktisk helt riktig. Mange jenter får noe som heter mensensmerter når dem har mensen... og det med tampong og i hvilken verden er det deilig ? man tilfredstiller ikke seg selv med å ta i en tampong i hullet.. du kan ikke vite hvordan det er for oss jenter når vi har mensen du har ikke hatt det selv så jeg fårstår ikke hvorfor du skal sitte der forran kameraet og si at det faktisk er deilig. For det er faen meg ikke det. Men ellers tror jeg at viss du ikke hadde tatt opp dette med mensen at du ville fått enda mer respekt av oss jenter. Men du sier mye bra også, så credz til deg!

Stygge asiater

18.03.2012 kl.22:49

Hei Rune.

Jeg har sett på en del av vidioene dine, og jeg kan si at 90% av alt det du driver og sier er bare bullshit. Jeg har ikke hørt at du har sagt noe fornuftlig eller fakta. Noen ganger er det litt morsomt å se på disse ekle vidioene dine. Men oftest blir jeg så jævla kvalm av og se dem, du burde snart lære deg hvordan du vidio blogger for dette virker som at du ikke kan noe om det du holder på med. Og ikke vær redd for og si dine meninger. Dine

Meninger teller like mye som andre sine. Og ikke minst prøv og få dem tydelig fram.

Også bør du jo ikke sitte der og fortelle bullshit all the time heller da,da forsvinner all respekt. Men all credz til deg som klarer og holde bloggen oppe og ha en god del lesere!

Håper du skjerper deg før det er for sent :)

Hilsen anonym pige

19.03.2012 kl.01:38

Du din anonyme pige.. Hvis du har sett videoene hans flere ganger hadde du allerede forstått at alt han sier og gjør er bullshit! dette er ikke en seriøs blogg! Som du sa 90% av alt han sier er bullshit og d hr du rett i! D er fordi hele bloggen hans er kødd! Få d inn i hodet ditt da før du kommenterer noe så tåpelig!

Rune, du ruler! Lo meg godt her! Mye av d du sa var sant men noe av d du sa var tja.. Du Eide den han/henne noe helt jævelig! Den kommentaren hun skrev tilbake ga ikke mening! Fuck den personen, du ruler maks!

milf

19.03.2012 kl.05:29

lol RandomEnglishDude fikk seg et nytt navn ''manscum shit jutaited'' eller hva faen. gidd å bruk mange timer på å skrive en lang tekst.

btw for lenge siden så lagte du en vidoe på valentine der du så på film med susan og koste derre og sånt. Etter den vidoen så kjøpte jeg min egen '' susan'' som har navnet milf. Jeg lurer bare på hvofor drepte du hun??

milf

19.03.2012 kl.05:37

Det dere krangler om i chatten er sykt lætiss, De litt eldre sitter og motsier det rune sier og alle fjortis fansen til rune sitter å sier '' eid du eide dem - englishdude har mensen nå'' det er litt lol at så mange unge folk sitter å ser på en pedo.

thiare

19.03.2012 kl.18:24

HEI DU RUNE KAN DU KOMMENTERE PÅ BLOGGEN MIN ER DU SNILL JEG ER EN TAPPER SÅ INGEN VIL KOMENTERE!!!

thiare

19.03.2012 kl.18:27

vær så snill!!!!!!!

Manscum shit jutaited

19.03.2012 kl.22:48

milf

Well, you fail. Ikke prøv å sammenlign meg med en som skriver verre enn en 5. klassing. Bastard. Flere som har fornuftige meninger, din tulling.

Ida

20.03.2012 kl.16:32

haha, drit kult!! xD

randomenglishdude

20.03.2012 kl.18:19

Dere trenger ikke å si at rune eide meg for faen han sa jo bare patetiske ting?

tenk dere om før dere skriver noe

Helene

20.03.2012 kl.18:29

fæen som du eier da

sheepslamasretardedbananas

21.03.2012 kl.15:49

Omg, eg digger deg. Haha x3

Marry me ? o.o ~

Men ja,haha. nevermind c:

Jonas Amdal

21.03.2012 kl.17:19

Haha, Manscum shit jutaited - you are a pointless shit. Ikke kom her og spill voksen eller komme med store ord om hva du mener eller sier. (Om du faen meg ikke er over 40 år og kjeder deg på nettet)

Randomenglishdude - Vi kommer her og sier at Rune eide deg, fordi det var det han gjorde. Han sa ikke patetiske ting, guttjentedamemann wth du er. Og påpeke ting som ikke har noe med dette og gjøre, fks ''vietnamesere skal liksom være smarte'' eller alt det bullshitet du sier og jeg ikke orker å ramse opp, er bare jævlig patetisk.

Anyways, ikke si ''tenk dere om før dere skriver noe'' believe me, jeg tenker over hva jeg skriver, vennen.

Det er såklart synd på barn som opplever vonde ting, og dere to som synes så synd på dem. Løp fort, og hjelp dem istedenfor og sitte på pcen å krangle med Rune.

Rune, stå på mann!

Aerdna.

21.03.2012 kl.19:20

Jeg skjønner ikke engang at dere orker å krangle om dette .. Selv tror jeg neppe at han dær kony er i det landet. Og de som gir penger, versegod, men jeg beholder mine til brus og potetgull, fordi jeg er lat som fan. Lenge leve latskap.

iselin

22.03.2012 kl.21:54

kan du ikke blogge!?

du kan blogge om hvor deilig du er :*

Lilly

23.03.2012 kl.11:42

Du er driit kul!! keep up the good job!! Herregud, skal følge med på denne bloggen, for det er noe av det sykeste, kuleste tingen ever^^

Norway giirll

23.03.2012 kl.16:37

ha, fy faen. bare elsker deg ass! du er rå ass mann. Konge sier jeg, KONGE :D

MEJ

23.03.2012 kl.17:45

du e så AWSOME! <3 :))))

my

23.03.2012 kl.19:52

når skal du blooge igjen dette begyner og bli skjedelig når du ikke blooger

Siljebbjenta.blogg.no

24.03.2012 kl.11:43

Hei Rune.

Du eier! Du er jo helt konge!!! Vil du se på bloggen min? Det er et ''anbefaler'' innlegg å der har jeg anbefalt din blogg:)

Trenger lesere jeg har bare ca.53 lesere hver dag.

-siljebbjenta.blogg.no

KOMENTER PÅ BLOGGEN!

RandomEnglishDude

25.03.2012 kl.12:53

Rune..? vet du hva??? Hvis ikke du roer deg litt ned så kommer jeg og SUGER pikken din. Samme hvor stor eller liten den er. Og etter det så kutter jeg den fackings av!!!!!!!!!!!!

HatersGottaHate

25.03.2012 kl.18:35

Kom deg tilbake til landet du kommer fra. Vet du hvorfor du ikke har venner? Fordi du er en idiot. Ikke rart de kaller deg en taper.

Viss du har lyst på venner så ta på deg en bukse og ikke vær så homsete.

Btw viss jeg noen gang møter deg skal jeg banke deg :).

NORSKEPOTETER

25.03.2012 kl.19:52

HEI RUNE !

vær så snill å svar.

Da du ble bannet fra Facebook, kom du deg inn igjen eller måtte du lage en ny facebok.

please svar

randomenglishdude

25.03.2012 kl.21:20

hahah, herregud, rune! jeg visste du aldri ville klare å eie meg. Du er en komplett idiot! jeg sverger, jeg har aldri møtt en større homse en deg! Fyfader skaff deg et liv, som jeg sa.. jeg kommer og suger pikken din uansett om den er liten eller stor... og som de andre sier viss du vil ha venner så behold buksene på!

og det er ikke jeg som er taperen her!!!

Victoria

26.03.2012 kl.01:55

Kjære Rune, du er alt for matet på bullshit. Du har alt for god selvtillit, og du tror du eier verden. Blir så kvalm av dine påstander, og din opptreden over internett. Du av mange andre brude ha lært deg hvordan du skal "behave" på nettet. Ikke nok med alle ordene du sier så er hele holdningen din, rett og slett KVALMENDE. Virker ikke som du eier 1% sympati for noe som helst annet enn deg selv. Håper noen slår deg med en stekepanne i hodet så du våkner til virkeligheten igjen!

lindatt

26.03.2012 kl.18:18

Bitch til dere som sier at Rune er en homo -.-" Hvis dere ikke liker han så hvorfor følger dere med på bloggen da? Bruk hjernen da! Serr, for en taper de som kaller Rune taper. Han eier..! Dere er bare helt sikkert misunnelige fordi dere selv ikke klarer å være så kul som Rune er ... Serr, at det går an å være så jæsklig teit.. =.=

Duh boss

26.03.2012 kl.18:46

Haha hvis pikken til Rune hadde hatt vinger hadde munnen til 'randomenglishdude' vært en flyplass xD

Anonym

27.03.2012 kl.15:57

denne bloggen eier og jeg digger den <3 fu dere som ikke liker den, den powner alt og alle :o tusen takk til deg rune som fortsetter med dette!!!!!!<3

27.03.2012 kl.17:32

hei kan du si hei sunniva lande på en vidio du :)

Lise

27.03.2012 kl.21:50

RandomEnglishDude = en STOR TAPER !!!

Du har ikke noe annent & finne på enn og sitte på Pc'n og se på VIDEObloggen til Rune,,

det er bare for dumt og skrive styggekomentarer til en person som ikke har gjort deg en JÆVLA dritt , som du ikke en gang vet hvem er eller kjenner på ekte .!

Uansett hvem du nå er ''RandomEnglishDude'' så vet jeg att du bare oppfører deg tragisk og noe SYKT egoistisk mot en person du ikke kjenner .

dette er rett og slett FOR dumt .!'

Skaff deg ett LIV !!!!

~Fra meg ~

MatBoy

28.03.2012 kl.12:20

Du eier no sykt ;D

Randomenglishdude

29.03.2012 kl.23:08

Lise: hvem farn du tror du er? Du skal ikke fortelle meg hva jeg skal gjøre! Pell deg til helvettes fackings horeland der noen faktisk vil kjøpe deg. Jævla bitch!!! Du er sikkert en sånn brilleslange med masse forpulte vorter

Jenter eier gutter lizzam-.-

02.04.2012 kl.13:23

Randomenglishdude: Du kan jo liksom itte kalle hu for HORE nå du itte vet hvem a er da-.- Omg du er så JÆVLA tragisk. Skaff deg et liv og itte tru du er no. Du høres ut som en jævla bortkjemt liten dritt som tror du kan gjøre hva du vil og tro det forandrer seg. Verden er ikke sånn. Pell deg tæll helvette!

Lulzzz

03.04.2012 kl.03:20

Måten alle skal krige om hva Rune sier. Detter en en blogg bygd på ironi og sarkasme.. Just sayin'

Bergenseren<3

03.04.2012 kl.16:26

Til alle "hater'ene" som sitter hjemme på PCen og skriver dritt på bloggen til en fyr dere ikke en gang kjenner: Skaff dere et liv jævla rasist unger, ka faen gjør dere på denne bloggen in the first place vis den er så jævla "dum"? Serriøst, dere vet aldri kor mye det kan gå inn på fyren.. så for alt dere vet kan han ha tatt selvmord allerede no :L

GET A LIFE BITCHES<3;*

malinhidecool

05.04.2012 kl.12:10

RandomEnglishDud: Du kan berre holde kjeft !

JegErBareRandomJeg

05.04.2012 kl.12:36

RandomEnglisdDud:... Det er ingen vits i å skrive så mye. Hold kjeft for en stund, ok ?

Å Rune:.. Du kan snakke så lenge du vill :)) <3

RandomNowegianGirl

06.04.2012 kl.10:23

Fy faen randomenglisdude du skirver og skiver men koff gidd du ?! har du ikke noe annet å gjøre på fritiden din ?!....+ du trenger ikke å banne HELE tiden ! Vet du ikkje at det kan være yngre barn som leser og du lærer dem å banne.Og koff e det så gøy å irritere andre folk du kaller Rune for homo og lise for hore,du kjenner de ikke en gang.Lurer på ka du kaller vennene dine (hvist du har da ,vanskelig å tro)de kjenner jo du og hvit du kaller noen du ikke kjenner for homo og hore da sier du sikkert mye verre ting til vennene dine.Og jeg er helt enig med JegErBareRandomJeg kan du ikke bare holde kjeft for en stund ?!

RandomNowegianGirl

06.04.2012 kl.10:24

visst *

RandomNowegianGirl

06.04.2012 kl.10:25

Men Rune digger videoene dine, du e så jævla morsom ;D

Bergenseren<3

06.04.2012 kl.12:02

Flott du støtter han RandomNowegianGirl.. men du kan ikke si at han ikke skal skrive så sick mye og gjøre det selv........ :L

Støtter lite av folkene her, teit når alle disser hverandre.. syns alle skal skjerpe seg.

Koffor er det krig i verden..? -.-'

christelle<3

08.04.2012 kl.17:40

hahahahahahhahaha! Runeee, digger deg helt sjukt!

Josse

09.04.2012 kl.15:00

Du skremmer meg litt..D: du har helt rett altså!

joanne

11.04.2012 kl.20:41

du burde samarbeide med nigahiga ass ? O.o

lol

11.04.2012 kl.22:33

lol

14.04.2012 kl.19:07

Rune, du kan sjekke ip'en å se om det er samme :)

Michelle.

16.04.2012 kl.18:27

Hahahahahahha, fyfaen digger deg Rune!

Helene Foss

17.04.2012 kl.14:06

Rune, du er konge!

Margaret

22.04.2012 kl.00:45

haha, elsker deeeeg <3 du er så kul :D !! og Kjekk for faaen <3 kunne godt vært kjæresten din <3 :*

Hva faen

23.04.2012 kl.20:14

:D Hva faen:P trolololol

pusiii

16.05.2012 kl.16:08

FY FAEN SÅ SØT DU EE <3 ikje kall d sjøl taper, du e jævlig søt, kul osv.. <3

vist du vil vite mer om meg så lag en film om d ;; <3

makki

23.05.2012 kl.12:09

DU E SÅ JÆVLIG SEXSY

24.06.2012 kl.19:08

lol'a man du er jævla kul!!shit

Amalie

26.06.2012 kl.00:00

Hvordan vet du at det er fakta?, at dem innen for Josef koney greia tar pengene selv.

wow

26.06.2012 kl.23:45

var jeg den eneste som så den "MAMA" parten flere ganger med lættis!

hahha GULINGEN eier <3

idabye1

03.07.2012 kl.13:48

Du er bare sykt kul!

Jeg må si at jeg måtte le av noen av disse kommentarene! Herregud at det går ann! Klarer ikke å fatte at noen har så sykt lite å gjøre på at de faktisk gidder å slenge inn dritt kommentarer! Norge er et rart land, må jeg si! Er n100% norsk, men FACK er ikke stolt over å være norsk. Ser på alle de "koselige" kommentarene, også kommer det et par "dritt" kommentarer, haha! Er så morsmt å lese dritt kommentarer bare for å se hvor lite liv folk har :P

Rune, du har dine egne meninger! Og de støtter jeg. Du må bare stå på videre med bloggingenn for du er bare KONGE!!! Elsker å lese denne bloggen og se videoene dine ^^

You made my week completed ;)

vinneren

10.07.2012 kl.15:55

du er lit vel ivri med det er bra bra as jeg syntes du er lit kul du prater på en genial måte du må fortste med bloggen og ikke bry deg om de som mober deg ved hjelp av komentar du er kul syntes jeg og du må lese dette as

Linn

24.09.2012 kl.17:43

Jeg er faktisk litt enig med TRED (therandomenglishdude) men kun med det at Kony må bli tatt... Men er også enig med deg i at man må hjelpe de som blir tatt til slaver... Søren heller!

VI MÅ JO HJELPE ALLE!

PS: Big fan, your a awesome looser.

Fredrik

11.10.2012 kl.15:40

hadde du vert på min alder, hadde jeg faen meg vert med deg du er morsom og du er kul!!!

mange som jeg kjenner snakker om deg jævlig mye. men jeg henger meg på i samtalen.

det hadde vert så kult om du kom på Tårnåsenfestivalen i år, hvis du vil så kan du bare søke på Tårnåsenfritidsenter eller bare søk Hølet. det hadde vert så syyyyyyykt kult!!!!!

Fredrik

11.10.2012 kl.16:03

hadde du vert på min alder vill jeg vert meg deg fordi du er kul og morsom og når jeg ser på videoene din så føler jeg at jeg er litt som deg. og mange som jeg kjenner snakker om deg hele tiden og når de gjør det så henger jeg meg på og begynner og snakke om deg. og det hadde vert så kult om du kom på Tårnåsenfestivalen i år, og vis du lurer så kan du bare søke på Hølet eller Tårnåsenfritidsenter. men håper du har lyst det hadde vert så kult om du kom. og det koster penger og komme inn da men håper du kan komme det hadde vert sååååååå kult!!!!!

johanneblegen

17.10.2012 kl.20:34

hei du er veldig veldig morsom,kan du vær så snill å legge inn en kommentar på bloggen min pliss.Da hadde jeg blitt kjepe glad.hvordan klarer du å være så morsom???Når jeg prøver å være morsom går det ikke:-(Kan du gi noen tips???

Lol jeg hater egg -.^

06.02.2013 kl.17:49

Har Jeg rett eller er det mange folk som later som om de er *RANDOMENGLISHDUDE*????

Helena

12.02.2013 kl.20:50

GOOOD :p du er morsom;) men lag lit oftere og flere bloggvideor! x-o

Lea

22.03.2013 kl.21:30

Åh herregud folks! Jeg vet ikke med dere men jeg ser en smule ironi i disse videoene!

Ida

15.08.2013 kl.23:50

Hei jeg synnes du er drit kjekk! har lest bloggen din lenge nå å jeg håpet på å møte deg en dag ;/ ?

hvorfor kaller du deg selv for taperen? du er morsom pen kjekk ps jeg liker IKKE så store peniser såååå........ ;* svar på komentaren ;D

RandomEngleshDude

01.12.2013 kl.15:30

Good nigga

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

23, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com ________________________________________

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits