bedre enn andre...

158 kommentarer

Catherine Vo

09.03.2011 kl.14:25

<3 :]

solveig

09.03.2011 kl.14:28

Liker tankegangen!

Catherine Vo

09.03.2011 kl.14:28

Syns synd på deg , jeg :( <3

Ylva

09.03.2011 kl.14:30

Ja, jeg har faktisk tenkt det før, men jeg prøver å skjerpe meg veldig på det, og være ydmyk, som du sier at du er. Rett og slett fordi jeg ikke klarer mennesker som tror de er bedre enn alle andre. Jeg vil ikke være sånn selv. Så jeg skjønner deg godt!

Lene

09.03.2011 kl.14:30

wow..ante ikke at du va sånn, liksom..

Ja, jeg har tenkt før at jeg er bedre enn visse andre personer.

Henna

09.03.2011 kl.14:33

<3

Christine

09.03.2011 kl.14:34

Jeg har aldri følt meg bedre enn alle andre, fordi jeg faktisk vet hvordan det er å bli mobbet, rakket ned på, osv .. Så jeg er ikke sånn : )!

09.03.2011 kl.14:35

ja d har jeg sikkert! ikke et bedre menneske kanskje men bedre i ting/hobbyer?

Bra innlegg!! :D Ta d til deg! <3<3

MaiLin HoeL

09.03.2011 kl.14:40

Du er veldig søt innvendig hevrtfall! ærlig.

mje, jeg tror ikke at jeg er bedre en noen andre....

Helen

09.03.2011 kl.14:42

Oii, hadde ingen aning om at du var en sånn person, en som ikke ville ta til seg positive kommentarer, for ikke å bli som en av " de som tror de er bedre enn andre". Har liksom aldri fått inntrykket av det.. Uansett, litt av det folk sier til deg, burde du ta inn til deg- for din egen del. Du er en utrooolig bra person, og faktisk den eneste gutten på topplista jeg synes er bra. Rett og slett. Det har vel noe med personligheten din, og måten du er på, vel, inntrykket jeg har fått av deg, da! Ikke for å få dette til å høres helt totalt kelint ut, noe det kanskje allerede gjør, men du er en av få gutter jeg kunne vært meg selv med

For å også få svart på spørsmålet, så ja.. jeg tror kanskje det..Det var på barneskolen, hvor jeg liksom var i den" populære" gjengen og blablabla. Går i 10'ende nå, men tror ikke jeg er bedre enn noen andre.

Thu

09.03.2011 kl.14:44

Jeg sjønner virkelig hva du mener ! men jeg har venner da, men de bestevennene mine er vietnamesiske, jeg holder meg mest til dem.

Kan ikke si at jeg er veldig populær da heller..

Ja, jeg har en gang syntes at jeg har vært bedre enn noen, men det er bare fordi noen har sagt det.. Men når jeg tenker meg om, så er jeg ikke så mye bedre enn de..

Edvard

09.03.2011 kl.14:49

Så jævla bra sagt! Du er bare den råeste fyren.. ydmyk (ikke kjepphøy), morsom, selvironisk .. Respekt!

Jimmy

09.03.2011 kl.14:50

Har aldri trodd eller tenkt at jeg var bedre, eller mer hvert enn en annen.

Men jeg har tenkt, at jeg er bedre enn i noe enn den personen. Den personen kan være bedre enn meg i fotball, men jeg bedre enn han i basket. Thats it. Og det er noe du jobber for, du blir ikke født god i basket/fotball (med mindre du er cp o.l)

Nhung Nguyen

09.03.2011 kl.14:50

Liker hvordan du tenker. Men du må lære deg å ta imot kommentarer. Du må lære deg å akseptere hva folk synes om deg. Som når en sier at du er søt, så er du kanskje det. skjønner du hva jeg mener? det er ikke så bra for deg sjæl å tenke: " jeg er bare en taper. " det kan fakitsk ødelegge deg psykisk, og du vil kanskje merke at du får mindre selvtillit og stenger folk utenfor, slik at du ikke lar de slippe seg innpå deg. Det er ikke bra for deg i det hele tatt! Men jeg forstår tydelig hva du mener.

solveig

09.03.2011 kl.15:02

jeg må bare få lov til å si at du er en veldig god person. hvordan du tenker om andre mennesker, hvordan du ser på deg selv og du er et veldig stort forbilde for veldig mange. det kan du ikke viske bort!! ikke bare tenk til deg selv at du er bedre enn andre bare fordi folk synes du er flott. selv vare jeg en litt sånn person før, som vare stressa hvis jeg havna på gruppa til "tapere" og var redd for hvordan andre så på meg. jeg ville ikke at de skulle tenke: " har hun begynt å være med dem nå....?" men nå har jeg innsett at det ikke har noe å si og at ekte venner aldri vil tenke som det. de vil heller tenke: " så snill hun er som ikke bryr seg om å være populær! dette er heeelt sant!! ps. du er driiiiitkjekk!!

Marieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

09.03.2011 kl.15:07

veel jaa.. har faktisk trudd det, men det var bare av en innpåsliten fyr som var mindre enn meg og hadde en sykdom, som gjøre han ja.. litt rar i hode..

Ellers har jeg vel sett opp til alle, for alle har noe jeg ikke har som jeg gjerne skulle ha hatt og som jeg beundret, i forhold til personlighet å slikt.

Jeg var også mye alene på barneskolen og ungdomskolen.. faktisk var jeg helt alene.. bokstavelig talt, var så beskjeden å syntes folk var så skummle siden de er så bedre enn meg, men da jeg kom på vgs. å fant en som var "dårligere" eller mer "taper" enn meg da, så fikk det meg til å innse at jeg er litt bedre, og det ga meg litt mer selvtillit, og ga meg litt flere venner etterhvert, uten at jeg på noen måte forandret meg noe mye, men ellers ser jeg ikke på meg selv som en bedre person enn andre.

Moralen er: uten tapere hadde alle vert det ;P hehe xD

mille

09.03.2011 kl.15:08

jeg har kanskje tenkt av og til at jeg er bedre enn andre, eller liksom vært mer heldig enn en person da som kanskje ikke har like mange venner som meg. skjønner hva du mener med at venner forandrer seg, for selv om jeg har mange venner er det ingen jeg kan stole sånn 100 % på for jeg føler liksom at de velger meg bort hele tiden for andre personer og jeg prøver alt jeg kan for å ikke bli sånn fordi jeg vet hvordan det følees!

Marieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

09.03.2011 kl.15:09

Men vil jo selvfølgelig ikke tro jeg er noe bedre enn noen andre.. vil ikke bli som de.

Camilla

09.03.2011 kl.15:12

Har egentlig aldri vert sånn populær, men jeg har jo tenkt at eg har vert bedre enn noen i sport eller no da :/ . Men er ikkje sånn som tenker på at eg bedre enn alle andre lizzm .

Soonhi

09.03.2011 kl.15:13

vi har samme historie vi! istedenfor at jeg kaller meg for taper, kaller jeg meg for loner. kunne vært tvillinger vi.

jeg ble jo utestengt fra alle. når jeg prøvde å snakke med andre var det bare "ehh, jaa, sikkert" også snudde de ryggen til meg. når folk sier jeg er "søt" da tenker jeg "oi, 5 seconds of fame, tnå, takk, men jeg vet de ikke mener det liksom".

jeg er en "sånn" person, akkurat som du forteller, selvtillitten min er knust, totalt borte, vet ikke om jeg noen gang kommer til å finne den. det er som en nål i en høystakk, umulig å finne.

jeg tar ikke til meg positive kommentarer, men jeg tar til meg negative kommentarer! om noen bare sier noe for å tulle, jo, siden jeg er så shør og lett knusbar, begynner jeg å få tårer. lotusblomst som du sa, det funker ikke på meg :'/

PS: kan du ha noen koreanske sanger som bakgrunnsmusikk, ville blitt glad (for en gangs skyld) :)

09.03.2011 kl.15:14

Stakkars!

Nei, jeg har aldri trodd det, heller FØLT at alle andre har trodd at de var jævlig mye bedre enn meg...

Synne

09.03.2011 kl.15:15

Eg syns du e litt hare me deg sjøl eg..Men eg fårsår tanke gangen din å der e eg heilt egnige = 3

Eg lige deg får den personene du e = D

09.03.2011 kl.15:16

trodde du var tulla med hele "taper" greia, og at du hadde en haug med venner. det virket sånn ut i fra bloggen og personeligheten du viser her på en måte:)

Emmeline

09.03.2011 kl.15:22

Jeg har aldri vært sånn som tror at man er bedre enn en person!

Hater folk som er sånn!

Jeg digger bloggen din og deg uansett om du tar det til deg eller ikke!

Amalie R

09.03.2011 kl.15:28

du må ha litt mere tro på deg selv ! du burde prøve å ta til deg de fine kommentarene du får om at du er søt, kjekk osv, for det er sant :-) faktisk så tror jeg mange av jentene som leser denne bloggen skulle ønske at alle gutter var litt mer som deg !

veldig søt video iallefall <3

Burcu

09.03.2011 kl.15:35

Hvorfor har du kommentert uhygglige ting på bloggen min!!! Jeg fant ut at det var deg fra ip adressen!! Du burde lære deg å ikke kommentere stygge ting på andres blogger !! OMFG!

Auroraa <3

09.03.2011 kl.15:37

neiiineiineiiii, du er utrolig søt, du er kanskje ikke verdens diggeste, og modell, men du er så bra inni deg at du blir utrolig nydelig på utsiden også <3 <3 jaa, jeg syns jeg er bedre enn folk som er frekke,ekle og dumme mot meg og andre :)

berit

09.03.2011 kl.15:42

jeg har alldri følt meg bedre enn noen men jeg har ofte tengt at ; oi han'hu var ikke så flink i *enellerannenting* også har jeg ledd av meg selv fordi jeg vet at jeg ikk er noe særlig bedre xD

Cx jeg har en veldig snål tanke gang på en måte

PernilleFlo

09.03.2011 kl.15:54

nei føle meg ikkje bedre enn noken persona fordi eg veit korleis du har hatt de.. har opplevd de sjøl:)

fikk tårer i øynene ...<3

09.03.2011 kl.15:56

Jeg elsker deg ! <3 Du har en sykt bra blogg, og du er bare så utrlig kjekk !

Jeg er egentlig en sånn person selv.. men jeg også har hatt en veldig tung oppvekst.. i barnehagen hadde jeg egentlig e del venner ... jeg var lxm ikke venneløs.. men når jeg begynnte på skolen, ble jeg mer og mer misslikt.. jeg hadde en veninne som var med meg hele veien.. når jeg begynnte i 3-4 klasse, spiste jeg veldig masse, og jeg ble overvektig.. alt det var på grunn av folk. Alle misslikte meg, og jeg ble kaldt feit hele tiden. i fjerde klasse begynnte jeg å spille fotball. jeg klarte så idt å bevege meg på banen.. men å trene hjalp faktisk litt.. i 6. klasse begynnte jeg å gå sakte ned i vekt. men det å gå ned i vekt, hjalp visst ikke .. og jeg endte med spiseforstyrrelser.. jeg sluttet å spise, og spiste bare frukt .. da jeg gikk i 7 klasse veide jeg 30 kg, og var 1.60 høy. foreldrene mine var veldig beskymret for meg, og jeg var forsatt ikke akseptert. Jeg gruet meg veldig til å begynne i 8. klasse.. jeg hadde jo noen venner , men jeg ville bli litt ''kulere''. så hadde jeg også lagt på meg, for foreldrene mine ga meg profesjonell hjelp i tide. da jeg begynnte i 8. klasse, ble jeg akseptert. Ja.. det var veldig mange gutter som ''flørtet'' mye med meg , og ble kalt ''den peneste jenta på skolen'', og de fleste kalte meg ''babe''. og ja, i 8. klasse trodde jeg at jeg fant den perfekte gutt som ville støtte meg hele tiden, men jeg ble lurt til å ligge med han. jeg grein flere dager seinere, og angret sykt. men alt ordnet seg , jeg hadde venner som støttet meg hele tiden.. og nå går jeg i 9. og har fått fiksa på livet mitt:)

jeg digger meg selv nå, og vill alldri føle meg sånn jeg følte meg før. Det var helt forferdelig. Så ja, du har rett til å digge deg selv, og du er ikke stygg eller noe, så hvorfor skal du tro at du er taper, du er jo ikke det :) <3 Lykke til videre med bloggen, og jeg gleder meg til å se deg ligge øverst på topplista!! <3

Tina Montana

09.03.2011 kl.15:59

Likær tankegangen din!

Jeg har alltid vært "den upopulære guttejenta" egentlig, samtidig som jeg har vært "klassens klovn", så tittelene veier jo opp før hverandre da, jeg føler at jeg er sånn midt på treet, verken bedre eller dårligere enn andre. Jeg har ikke problemer med å være med en "upopulær" person hvor folk prøver å erte meg på en måte da, fordi jeg henger med "ukule folk", fordi jeg er en lotusblomst og gir faen i hva andre mener :)

Men i gymmen derimot, har jeg en tendens til å tenke at jeg er bedre enn de fleste andre i klassen, ikke best, men bedre, men i og med at dette er en hobby jeg brenner for så håper jeg at jeg er tilgitt, haha..!

Pernille

09.03.2011 kl.16:08

kan ikke du klippe deg sånn her:

http://www.google.no/imgres?imgurl=http://thebostonbazaar.files.wordpress.com/2011/01/ash-stymesh.jpg&imgrefurl=http://thebostonbazaar.wordpress.com/2011/01/10/ash-stymest/&usg=__yc3LiQEugE_a-VTQVFNrWV2F7yY=&h=500&w=358&sz=103&hl=no&start=0&zoom=1&tbnid=DY-d8TaQ3hN5_M:&tbnh=195&tbnw=142&ei=zpd3TaLNGYehOty-0ccB&prev=/images%3Fq%3Dash%2Bstymest%26hl%3Dno%26biw%3D1280%26bih%3D709%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=298&vpy=74&dur=0&hovh=265&hovw=190&tx=65&ty=155&oei=wZd3TcvaOMmBOomHpLUF&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:1,s:0
Jeg prøver iallefall å ikke være det! Du er så grusomt ekte, kunne sett denne videoen tusen ganger, stå på Rune!:-) du fortjener førsteplassen!<3

eliiiif =)

09.03.2011 kl.16:15

neei, det har jeg faktisk ikke!!

jeg er et menneske !!:)

Stor Beundrer<3!

09.03.2011 kl.16:32

nei, jeg tror jeg aldri, så lenge jeg kan huske, ha trodd jeg er bedre enn andre. fra jeg gikk på barneskolen har alltid noen rakket ned på meg, og har aldri vært no "populær" fra syvende-åttende hadde jeg noen fem-seks gode venner som jeg var med, men i niende skjedde det noe som ødela forholdet helt mellom oss pga, en annen person. (skal ikke gå i detaljer)

og denne personen da, trodde den var myye bedre enn alle andre og må ha alles oppmerksomhet, og for å holde seg oppe på toppen av stigen, rakket personen ned på spes. meg, og ødela selvtilliten min. og når man ikke har noe selvtillit føler eller tror man ikke akkurat att man er bedre enn andre heller.. og jeg skal aldri bli en sånn person som tror man er best, og eneste i verden og alle andre er tjenerne mine og blablabla.. for når man vet hvordan det er og være den andre personen som blir ydmyket av denne personen som er "best", tenker man seg kanskje litt mere om, og ikke bare bryr seg om seg selv. :P

elsker deg & bloggen din, og måten du er på og hvordan du er deg selv, jeg digger det<3

hadde du vært min venn ville jeg aldri gitt slipp på deg ;* du er bare så awzum<3

- Be yourself and not someone else, then you come so much longer in your life.<3

Jan

09.03.2011 kl.16:32

Vet godt korsen det e å bli mobbet, ertet, ned-trykt, etc.. Så etter den tia endret jeg meg til å bli den "kule" personen jeg ville være.. Angrer litt på det for ja, jeg ble høy på pæra, å det viste seg å gi dårlige følger i etter tid ;s..
Men prøver så godt å være meg selv nå da =)

Charlotte <3

09.03.2011 kl.16:35

Rune

Du trenger ikke å ta alle komplemang til dæ men innerst inne så vet du nok at det er mange der ute som synes at du er søt, kul og kjekk. og jeg vedder på at alle de som "leser" bloggen din ser opp til deg og beundrer deg for den du er og for at du faktisk tørr å være den du er. Jeg synes synd på deg at du har hatt en sånn barndom men det betyr ikke at du ikke kan ta komplemang til deg, det er greit at du ikke ser deg selv som viktigere enn andre, for da kommer du til å miste dem. Det er rett å slett helt forferdelig å han en venn som tar seg selv for viktigere enn alle de andre og setter alltid seg selv først og egentlig ikke bryr seg i det hele tatt, så det e skikkelig bra at du ikke har tenkt til å bli sånn. MEN det er også kjempe viktig at man ikke tar seg selv som styggere og verre enn folk, for man er på lik linje med alle sammen ingen som er bedre og ingen som er verre, sånn egentlig. Så hvis du tar deg selv som mindre verdt enn andre så har du problemer og da kommer det til å gå galt for deg. husk lik linje som alle. ikke bedre ikke verre.

Og ja, jeg har trodd at jeg har vært bedre enn folk før, men det er ikke noe jeg er stolt av og jeg er ikke sånn lengre. for fra 1. til 3. var jeg liksom med i den kule gjengen og da trodde jeg jo selvfølgelig at jeg var bedre enn de som ikke var i den kule gjengen. men så flyttet jeg til -en plass i Asia i 2 år og der ble jeg plutselig enda kulere fordi jeg hadde lyst hår og farger på øynene. men så kom jeg tilbake til norge igjen og var en av de normale, som egentlig er ganske greit, da vet jeg hvertfall at jeg er og holder meg på den rette siden og prøver å være snill mot andre, så godt jeg kan.

Det va vel alt, så .... DIGGA bloggen din!! <3<3<3 (ta det til dæ!!!! det er sant!)

Amanda

09.03.2011 kl.16:44

Jeg har aldri følt meg bedre enn andre, eller trodd det. Jeg har dårlig selvtillit og blablabla..

Jeg forstår godt at du ikke vil bli av de ''slemme'', vet akkurat hvordan det er når folk som er populære hakker på de mindre populære..

Vil du ikke ta til deg det folk sier, så er det akkurat ditt valg og jeg støtter det! Men, jeg vil bare si, at du har en bra blogg, jeg liker at du har video, du blogger hver eneste dag og du er kjempe morsom! Du er søt også ^^! Det er min mening, og det er 100% sant! Jeg lyver ikke!

Annathea

09.03.2011 kl.17:10

for å være helt ærlig så har jeg tenkt at, nei jeg kan ikke være sammen med henne / han for henne / han er så sykt teit og jeg er mye bedre en han / henne. Men jeg prøver å ikke tenke slik så godt jeg kan og snakker med de fleste :)

Vigdis

09.03.2011 kl.17:19

prøva å ikkje tenke att eg er beire en noken men er virkeli ikkje altid det funker.

DU er utroli sjarmerande og dina vidioen var utroli bra! du bør være stolt..:)
Kan kanskje være sånn at jeg tror at jeg er bedre ann andre...:/ Jeg er også en vietnameser da! :P Vennen min (en gutt) sier alltid sånn til meg og kusina mi "Ching chong..." osv! Plagsomt! Men han sier det ikke nå lenger da...:P

lille mæ <3

09.03.2011 kl.17:29

det er jo mange som føler seg bedre enn andre siden de kanskje er penere eller bedre i sport enn andre, men det er jo folk som også kanskje ikke er like ¨populære¨ som andre som synes de er bedre enn andre siden kanskje de er bedre i matte eller smartere på skolen, får bedre karakterer. Jeg synes selv det er viktig å vere litt ydmyk, men ikke for mye for det føler jeg at kan rakke ned på hvor stolt du er av deg selv! Alle mennesker er unike og alle er 100% like mye vert og alle skal være stolte over hvem de er å synes godt om seg selv. Jeg tror det er bra å gå forbi speilet å innimellom stoppe å tenke at men ser bra ut, man trenger ikke overdrive med å liksom rope høyt ut: damn så bra jeg ser ut lissom. Men jeg tror alle kan trenge å føle at man er unik og er like bra som alle ande. Hvis du har et idol foreksempel, kan du jo alltid tenke at du er akkuratt like mye vert som han eller henne<33

btw digger bloggen er en fast leser ;))

Lilleberg, love, laught

09.03.2011 kl.17:30

Hahah fast leser av bloggen din! Liker temaene du tar opp ;)

Ja, de som alltid var sure og negative mot meg før, som jeg var venner med, men de kalte meg dust og truet med vold osv... NÅ føler jeg meg bedre enn dem! Nå har jeg flere gode venner og TØRR å være meg selv! :)

09.03.2011 kl.17:40

Når det er personer som sårer meg så sier jeg til meg selv at jeg er bedre enn de, så ja jeg har tenkt at jeg er bedre enn en person, men jeg har aldri og kommer aldri til å forandre meg for å bli populær.

Liker ikke personer som skal gjøre som andre, si og kle seg som alle andre og som går rundt og kaller alle og enhver taper. In the end, så er det ingen som liker de.

Du burde være stolt over deg selv for at du ikke prøver å bli noe du ikke er, det er som oftest de svakeste menneskene :)

feli

09.03.2011 kl.17:54

Jeg er en jente som klarer å stå for meg selv, men hvis noen rakker veldig hardt ned på meg så bare tenker jeg for meg selv "ikke bry deg om han/hun, du er bedre en han/hun", og slik bygger jeg opp selvtilliten min en liten hakk. Jeg er jo sjenert blant fremmede, men jeg tenker ikke sånt om fremmede, bare blant personen jeg kjenner eller vet hvem er.

Bøllemann

09.03.2011 kl.17:59

Jeg skal ikke være en liten teit anonym unge, JA, jeg har trodd at jeg var bedre enn andre.

Men samtidig, jeg glemte hva jeg skulle skrive.. ehm.. ja.

Bøllemann

09.03.2011 kl.18:01

JEG KOM PÅ HVA JEG SKULLE SKRIVE! :'3

Jo, hedar fargen din er ffd300, om du vil ha 100% lik farge som bakgrunnen din^^,

Gul fargen på headaren din: ffd300

Gul fargen i bakgrunnen din: ebd914

Sånn at du vet det, om om du vil kan du endre på det ^^

Christian

09.03.2011 kl.18:09

Liker alle videoene/temaene dine uansett hva det er, det er liksom noe spesielt med alt du lager,

Sånn var det på barneskolen for meg, at de liksom ble for populære for meg, Men går på

ungdomskole nå og har fått noen nye venner :P

Sophie

09.03.2011 kl.18:09

vis du syns at du ikke er kjekk eller søt, så tror du feil :)) + at du har en bra blogg !
det der var dypt ! du er best <3 ta det til deg!! og ja, jeg har sikkert følt meg bedre enn andre før men ikke sånn at det har gått utover dem :)

xxx

Monica ;)

09.03.2011 kl.18:27

Jeg har det AKKURAT som deg...

jeg ble utestengt på barneskolen, å da ble jeg skjør.. tar ikke imot komplimenter jeg heller... tror ikke det er sant..

så jeg vet hvordan du har det..

xoxo

Signeeh

09.03.2011 kl.18:35

Jeg har alltid trodd at du bare har "kødda" med at du er "taper", og ikke har noen venner, og blablabla, men nå begynner jeg faktisk å tvile på det O.O

Hvis du virkelig har hatt det sånn som du sier, så sier jeg... Det er ikke bra! Og skjønner det med at du blir nervøs for å snakke med nye mennesker, fordi du tror de ser på deg som en taper, så du blir på en måte litt sånn.. innestengt. Sånn har jeg det, ihvertfall, og skjønner veldig godt hvordan det er.

Ja, jeg har tenkt over at jeg har vært bedre enn noen, men ikke bedre som i "JEG ER BEST I VERDEN"-bedre, men som i "Jeg er glad for at jeg en snillere person enn h*n".

Bloggen din er forresten utrolig kul, og liker at du sier meningene dine c:

Edvard

09.03.2011 kl.18:38

Enig med Nhung :) Ikke ødelegg selvtilliten din ved å aldri ta i mot noe

Jente på 13 år.

09.03.2011 kl.18:57

Nå fikk jeg virkelig tårer i øynene av hvordan din barndom var,

for jeg er er ei jente på 13 år og har en barndom som som du hadde det. Min barndom er helt motherfûcker.

NÅr jeg hørte deg snakke om barndommen din, fikk jeg tårer i øynene og fikk meg til å tenke på bestevenninna mi som svikta meg i 6.klasse og ble "populær" og ble med de "kule" folkene, svikta meg helt og til slutt med det en stor catfight på Facebook og mange andre ble med i var i mot meg, til slutt kopierte læreren hele veggmld. ned og vi snakket om det på skolen, de ringte hjem til alle som var med men ikke meg, for jeg var liksom midpunktet og ofre, det ble til slut 'nettmobbing' da.

Jeg er også en vietnameser, jeg tenker akkurat det samme som du sa og følte i barndommen din, Rune (hvis det er det du heter 'Taperen').

Jeg har det helt foreferdelig, jeg har nesten ingen venner er alene og føler meg uvell og ubehaglig på skolen, det er grusomt..

Gruer meg til u-skolen, jeg er redd for å være alene og mobbet. Så jeg tenker meg vell at min barndom ikke er fantastisk eller bra.

Dina

09.03.2011 kl.19:13

Din personlighet + Milo Ventimiglia sitt utseende = dreamboy <3

ikke ta til deg dette, men du er drit søt :o haha.

Ja, jeg har tenkt at jeg er bedre enn andre. Men jeg gjorde eller gjør ikke det 24/7, men jeg tror jeg er bedre enn f.eks. mobbere og voldtektsmenn :3 nei, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det... f.eks. hun dritt kjerringa i resepsjonen på skolen, JEG ER BEDRE ENN HUN. jeg vet det er slemt, men hun er en bitch.

To Jenter

09.03.2011 kl.19:21

vi to vet hvordan du har hatt det. vi ble også mobbet, rakket ned på osv. men det var før i tida. vi ble mobbet og utestengt hver dag og det var en forferdelig følelse for oss begge. Vi har kommet over det nå. Vi viste ikke at du har følt det sånn og det var trist å høre. VI digger deg Taperen!!

L

09.03.2011 kl.19:25

desverre, ja

Eline

09.03.2011 kl.19:55

Jahhh! :(

kristin

09.03.2011 kl.19:56

wow, hadde alle gutter vært som deg... ja, da hadde verden vært helt perfekt! Herregud så skjønn du er! Unødvendig å legge på den triste musikken da :( syntes så synd på deg, men du er virkelig spesiell! In a good way

:3

09.03.2011 kl.20:04

ja.. ja det har jeg :/

Annonym

09.03.2011 kl.20:15

Jeg har vært der selv ... Jeg trudde jeg var noe ? Men jeg ble vel bare brukt ? godt fortalt ..

Jeg har innsett at man aldri skal dømme folk for den de er og åssen de ser ut Min mening.

silje - heysexy

09.03.2011 kl.20:17

du?

DU ER SERRIØST DEN TØFFESTE GUTTEN JEG HAR SETT BLOGGE. DU ER DEN BLOGGEREN. DU ER DRIT KJEKK OG MORSOM! SKJØNNER IKKE HVORFOR DU KALLER DEG SELV TAPER, FÅR DU IKKE DÅRLIGERE SELVTILLIT AV DET? HERREGUD, jeg skjønner ikke åssen folk kan kalle deg taper og mobbe deg. herregud. skjønner? :)

Cecilie

09.03.2011 kl.20:26

Nei jeg har aldri følt at jeg er bedre enn andre.

Men jeg sjønner ikke koffer andre mobba deg for du er jo så drit kul! PS: digge blogen din <3

Mala Lala

09.03.2011 kl.20:56

Først trodde jeg du var overlegen osv, men jeg ble rørt av videoen din. Synes du har en fantastisk personlighet og du virker som en grei person.

Trist det med barndommen. Barndommen formulerer jo hele personen, men tenk litt på at du er en mye bedre person enn dem og bare la karma ta seg av resten.

Synes du er drit kul! :D

Keep up the good work!!!!!! <3

MaiLin HoeL

09.03.2011 kl.20:59

Hvor mange capser har du egentlig? :p

Villy

09.03.2011 kl.21:12

jeg skal trene med en av elevene til Bruce Lee. gleder meg.

og du er råååå

Random folk :)

09.03.2011 kl.21:17

Du fikk mange søte lange kommentarer på denne videoen :) men, jeg er en taper. litt mindre taper nå enn før, men likevell. så da vet du :p

tiril svedahl bjørgen

09.03.2011 kl.21:24

jeg var sånn før, jeg trudde jeg var bedre enn andre.

Helt til folk sa det til meg.

09.03.2011 kl.21:26

Rune! Jeg tanker at du nå har hjulpet mange som føler seg akuratt som deg! :-)

Jeg har mange venner! Men jeg er veldig redd for og miste de! og jeg er også noen ganger veldig dramaqueen! jeg synes det er veldig bra at du er så ærlig! og det er derfor vi digger deg!

Opportunitie <3 MIA <3

09.03.2011 kl.21:26

Jeg har tenkt på det men jeg tenker aldri sånn mer for ja som du sier vil ikke bli en av de ... har også hatt venner som har gjort det samme som hos deg : (

Digger bloggen din selvom<3

09.03.2011 kl.21:30

NÅ smeltet jeg. respekt til deg :)

Filip Nguyen

09.03.2011 kl.21:38

du har gitt meg så mange råd att jeg har sluttet å kalle meg retard.

du har øk seltelitten min betraktelig.takker

09.03.2011 kl.21:45

Respekten min for deg steg akkurat opp til nivå 112390129014. Men du passer ikke til namnet ditt, Rune. Nei, ikke fordi du er asiatisk.

og ja, jeg har trodd at jeg er bedre enn noen. dessverre, på en måte

IRIS TAKLO - GLADMOR

09.03.2011 kl.22:00

Aldri, selvom jeg har gitt utrrykk(?dårlig i norsk?) for det, med vilje.

09.03.2011 kl.22:13

du er en fantastisk person, digger deg,stå på. enig i det du sier. men kommer aldri til å forandre mening om at du er driit søt:D

hmm, til tider kanskje så tror jeg det.helt ærlig har jeg litt dårlig selvtillit, og er ofte usikker på hva folk forteller meg om utseende mitt, positive ting og sånn. jeg er en helt alminnelig jente, og alle jenter ønsker å være alminnelige. fra nå av skal jeg tenke slik som deg. jeg vil ikke tro at jeg er bedere enn andre, jeg skal være grei og hygglig og blid mott alle!

Astrid<3

09.03.2011 kl.22:14

Jeg tror ikke det, nei. Jeg har kanskje oppført meg sånn mot folk jeg enten krangler med osv. for å ikke la dem se at de sårer meg, men aldri har jeg tenkt at jeg er bedre enn noen <33 og glem det med at du ikke er like kjekk fordi du er asiater... du er asiater med åpne øyne, og det er ûberdigg<3

Likte deg fem tusen ganger bedre etter dette, takk<3

marie

09.03.2011 kl.22:23

jaa, bittelitt. men ikke mye. men jeg har latet som at jeg tror det før. når man ser sånne fjortisjenter så bare æææ. :(
synes synd på deeg, trist. men en i klassen min ble mobbet da vi gikk på barneskolen, han var litt feit. og nå er han en av de mest poppulære med maaaaasse merkeklær. helt sykt. men han mobber aldri folk da, så alle liker han. hihi. okåååå, jeg ser hvertfall på bloggen din hver dag fordi den er bare dritmorsom ^^ selvom jeg aldri kommenterer, heha.

STINE HAUGAN

09.03.2011 kl.22:56

Jeg har aldri vært alene. Men jeg gjør det samme som deg, jeg tar ikke til med det positive men jeg tar bare det negative til meg. Så akkurat nå sliter jeg utrolig med selvbildet mitt, jeg går å ser meg i speile, og tenker " æsj, jeg er feit " og stygg. Og når jeg har noen hatere som sier det samme til meg, kanskje en gang i uken, mens jeg har mange andre som sier bare positive ting hver dag, så tar jeg fortsatt ikke inn, det er bare de negative som kommer inn. Og jeg sier heller aldri takk når noen sier noe positivt, noe jeg prøver på å gjøre. Men jeg klarer ikke å skjønne det.

*JuneSolheim*

09.03.2011 kl.23:18

jeg har aldri trodd jeg var bedre enn andre, fordi jeg har også blitt mobbet og alltid hvert helt nederst på den "kule listen" eller hvafan jeg skal kalle det for.. jeg har alltid trodd jeg var den dårligste, alltid trodd negativt om meg selv.

så jeg kan si 100% sikkert med honda på hjerte at jeg ALDRI har trodd jeg var bedre enn andre.

Fridaa

09.03.2011 kl.23:21

Can always be best ofc.. Men hvis man får en seriøs " komentar" som er positiv! Så sefølgelig tar jeg det i mot å finner noe posetivt å si tilbake ellers så sier jeg bare Takk! I meen way not? :)

Btw: neste video. Kan du ha den uten kapsen :P

- preikas ;)

Oda

10.03.2011 kl.00:44

For å være helt, 100% ærlig, har jeg aldri følt meg bedre enn noen andre. Er vell heller motsatt, jeg har spurt meg selv " hvofor kunne ikke jeg vært like bra som de?" men, jeg er eldre nå, og de som jeg såg på som de som var kulest var egentlig bare.. Frekke i kjæften og høy på pæra. Og på en eller annen måte er jeg derfor glad jeg ikke var en av de " kuleste" sefølgelig skulle jeg gjerne hat noen flere venner, Men, heller 1god venn enn 10 falske, right?!

Eline

10.03.2011 kl.00:47

jeg har jo trodd jeg er bedre en andre. men jeg har aldri vist at ''jeg er bedre en deg''. (håper jeg da)

jeg tror faktisk at alle mennesker der ute har trodd at dem er bedre en noen andre. det er bare slik man er, tenker da jeg.

Nina

10.03.2011 kl.01:20

Jeg har tenkt at jeg er bedre enn andre før, eller det var vel mer sånn ''heldigvis er jeg snillere enn henne'' og sånn.

Selv ble jeg mobbet i 2-6 klasse, men i 7 ble jeg skikkelig populær og sånn,og begynte å henge med folk som var eldre enn meg, men jeg var 100% meg selv og forandret meg ingenting. I 8 ble jeg mer sånn middels populær.

Men jeg har jævli dårlig selvtillit og tenker alltid at jeg er stygg og feit og sånn,og har egentlig alltid gjort det, selvom folk sier at jeg ikke er det,så tar jeg det ikke til meg.

Gutt 17

10.03.2011 kl.02:30

Respekt Rune, Respekt !

* ~ Janne ~ *

10.03.2011 kl.05:54

jeg var ganske sta og selvsentrert som liten, men trodde aldri at jeg var bedre enn noen. Hadde og veldig lite venner, har jo det nå også, men nå i dag tror jeg jeg er verre enn alle andre for å si det slik x] aldri bedre

Mathilde

10.03.2011 kl.06:31

Ja, jeg har tenkt sånn inn i hodet mitt, men jeg har aldri skryti av meg selv noengang. Inn i hodet mitt så er jeg nok penere enn noen av venninene mine, og styggere enn andre. Sånn er det bare. Jeg har ingen magisk stemme som sier "Nei, du er ikke det" Men jeg har selv hatt en fæl oppvekst og vet godt hvordan det er.

Egentlig skal du ikke tro at du er bedre enn andre, og du skal ikke tro at du er verre, du er jo bare et menneske liksom.

Stemmen i hodet mitt sier at jeg er bedre enn noen andre i hobbyer osv. Men ejg er absolutt ikke best, og jeg lar ikke den stemmen gå ut over andre. Jeg gir folk ros, selvom jeg ikke syntes det var spessielt bra. Jeg sier at folk er pene selvom de ikke er det. Jeg sier jo ting når det er sant å. Men jeg har en vennine som er veldig sta. Hun er omtrent penest i jentegjengen, men hun er litt småfeit, hun lar det gå utover en anna vennine som er kjempe tynn og har rødt hår. Hun pene vennina tror at hun er best i alt, noe som vi alle blir ganske lei av.

Hvis noen kommer å sier til meg: "oii, det var en fin genser" eller "oii, så pen du var idag" Så nekter jeg plent, men det kan hende jeg synes det inni hodet mitt :)

IRIS TAKLO - GLADMOR

10.03.2011 kl.11:02

sv: I lige måde!

Julla

10.03.2011 kl.11:11

1.) Liker videoene dine selv om du er seriøs eller ikke.

2.) Trist barndom, jeg synes at de du var sammen med når du var mindre er/var noen drittunger. Jeg tror neppe jeg hadde likt at noen jeg var sammen med bare gikk fra meg. Btw så liker jeg folk som er seg selv mye bedre enn folk som bare tror de er kule!

3.) Jeg har ikke følt sånn generelt at jeg er bedre enn noen. Som sagt over: Jeg kan godt tro jeg er bedre enn noen i feks. Hobbyer, men ikke bedre enn noen innvendig. Ja, vanskelig å forklare. Men jeg håper dere forstår! ;)

Lotte <3

10.03.2011 kl.11:48

Jeg har ikke tenkt så mye over det, men når jeg tenker på det, så tror jeg ikke at jeg har trodd at jeg har vært bedre en andre.

Altså, i skolefag og sånt har jeg ofte trodd det, men når det kommer til utseende og personlighet, så har jeg aldri trodd det.

Og btw. Du har en perfekt hudfarge. Du er mye kjekkere en hvite folk.

sara

10.03.2011 kl.14:09

ja, jeg har tenkt det inni meg men prøver å ikke vise det på utsiden og heller være "falsk" som du snakka om i forrgje video

H

10.03.2011 kl.14:38

jeg kan ikke akkurat klage på barndommen min, hadde en del venner. men hele miljøet i klassen min var helt forferdelig. det var gjenger, og vi sto å baksnakket hverandre hele tiden. og det var alltid noen som krangla. heldigvis ble det bedre nå som vi har begynt på ungdomskolen. men nå føler jeg at jeg har mistet mange av vennene mine, fordi de har blitt 'kule'. jeg vil liksom gjøre det litt bra på skolen. jeg synes fortsatt det er gøy å bare være barnslig, dumme meg ut.

merker virkelig forskjell når jeg går med "besteveninna" mi alene, da vi dummer oss ut og kødder hele tia, og når vi går med andre og ho ser rart på meg vær gang jeg gjør noe dumt(som vi ville hatt latterkrampe av hvis vi gikk alene sammen). jeg kan jo bare droppe henne, siden det ikke virker som om hun liker den jeg er, men det som er problemet er at hun har så jævla mange venner, ho kan bare gå å finne seg en ny en, mens da vil jeg bli alene..

men jeg er så redd for å si det jeg mener, fordi før var jeg veldig ærlig på sånne ting og da fikk jeg ALLE vennene mine mot meg. selv om det var EI jente som var sur på meg, fikk hun andre på sitt "lag" og det gjorde jævelig vondt. er venner med alle idag, men innerst inne er det fortsatt der!

og dette blei jævelig mye.

dette blei vel kansje ikke akkurat svar på spm. ditt, men var litt deilig å få d ut

The Sunny <3

10.03.2011 kl.15:23

For et halvt år siden , og tre år i strekk før det.... var jeg taperen.

Falske rykter gikk om meg, de fleste jentene mislikte meg, og jeg var alene.

Jeg mistet min beste venn, og fikk stygge kommentarer.

Jeg mistet mye av meg selv, og måtte tilslutt flykte.

Selvtilliten min er svært lav, men det blir bedre.

Nå har jeg en vanskelig periode, men jeg vet at det blir bedre.

Jeg håper og vet at alt ordner seg.

Mennesker innser hva de har gjort og sier unskyld.

Jeg vet det. Jeg holder meg sterk, og skal ALDRI gi opp!

Camilla Lie

10.03.2011 kl.17:20

Jeg digger deg Rune. Denne videoen fikk jeg tårer i øynene av. Barndommen min har vært helt for jævlig. Er en jente på 13 år. Helt siden jeg begynte på skolen har jeg blitt mobba. På grunn av at jeg er stygg, teit, ukul osv. Pappa'n min kasta bort 10 år av livet mitt på grunn av alkohol og rus, han holdte på og ta livet av seg. Jeg liker virkelig bloggen din og hvordan du uttrykker følelser. Kanskje du ikke leser dette, men jeg skriver fra hjerte nå. Du er søt, kjekk, kul og helt perfekt. Jeg digger at du er en av de veldig få guttene som sier hva de mener. Har ikke noe mot asiatiske gutter. Liker de faktisk bedre fordi de er mer til og stole på. Jeg syns at jeg er stygg, alle andre syns at jeg er stygg, så sånn lever jeg. Fortsett sånn du gjør fordi mange unge ser opp til deg ! De som kaller deg for taper er jo helt skutt i huet. Jeg ser opp til deg, du er mitt store forbilde. Digger deeg <3 Hilsen Camilla Lie

emilie j

10.03.2011 kl.17:35

aaaaw! denne videoen traff meg rett i hjerte.

har ikje vært ein som har mobba någen på nåååågen måte, men har vell kanskje tenkt at eg va bedre enn ein person. men det har vært sånn hvis någen har mobba ein person, så har eg tenkt heldigvis e eg ikje sånn. ikje sånn at eg tenke omg se den stygge jentå! eg e sååå masse finåre. ikje sånn liksom.

serriøst, eg digge deg! du har rett i så å sei alt du seie, å du e ikje redd for å sei det du meine heller. åh :')

Emily

10.03.2011 kl.17:43

Jeg har det sånn at jeg _må_ tenke at jeg er bedre enn andre. For jeg går på ungdomskolen, og jeg er alene hele tiden. Og det er ikke fordi at vennene mine gikk fra meg, men fordi jeg aldri fikk dem.. Dessuten er alle de andre så overfladiske, tenker bre på sminke, klær og sånt...

Oda Kristine <3

10.03.2011 kl.17:59

Jeg syntes det du sa var kjempebra! :) Dumt når folk må være sånn, at de tror de er bedre enn alle andre! Har ikke all verdens venner jeg heller, men etter at jeg flytta nå i høst fikk jeg mange snille og ærlige venner. De var ikke som dem jeg flytta fra, de brydde sikkert ikke seg om at jeg flytta. Jeg syntes du virker som en veldig ærlig og snill person jeg :) Det er noe du fortjener! Drit i hva folk tenker om deg, vær deg selv :D

majlen :))))

10.03.2011 kl.18:24

jeg før når jeg hadde en veninne, som gjorde alt for å bli tøff, sa jeg til henne at jeg kan ikke vøre med sånne folk :Pjeg tenkte det kanskje før når jeg var ikke akkuratt populær men litt mer likt enn andre, men jeg valgte å ikke gå den veien lengre , så jeg vendte meg, og sluttet å henge med de andre jentene sopm sårer folk uten grunn og røyka likosm i 7. :S

jeg skal aldri bli en sånn person, var det før, men aldri mer ! men rune, du har en av de vakkreste personlighetene jeg har drømt om ! dette kan du ta til deg uten og forandre deg , du er bra !

:)))))))))))))))))))))))))) ;)

Villy

10.03.2011 kl.18:26

hvis du ikke har noe og blogge om kan du jo prate om hvor god du er i og bruke spark, eller hvorfor du ikke har blogget i nat. Lol

Oskar

10.03.2011 kl.18:44

du er et fantastisk bra menneske taperen.

skulle gitt mye for å være med deg en dag, og bare henge med deg :)

Sevara Valieva

10.03.2011 kl.18:55

Skjønner godt hva du mener når du sier at folk forandrer seg! "Venna" mine har også blitt sånn på en måte. Grunnen er vel til at jeg også er asiater. Men heldigvis har jeg funnet meg noen som på en måte er som meg :3

Yeah.. Har følt at jeg er bedre enn andre noen få ganger, men det er ikke ofte!!

Du er awesome. Driter i om du ikke synes du selv er det, du er virkelig awesome!

10.03.2011 kl.19:04

jeg var sånn skikkelig taper før..

Folk forandrer seg vel?

kristoffer janson helsen

10.03.2011 kl.19:06

kan du ikkje lage ei videoblogg som du snakker om sex på ? Digger denne videoen :D akkkurar nå jokker eg!

Karoline

10.03.2011 kl.19:17

jeg er ikke redd for å si at jeg har veldig god selvtillit og jeg vet at jeg er bedre enn noen:) DER 100% ærlig:)

Og du... du ER kjekk. jeg syntes du er utroooolig kjekk! herregud at du ikke ser det:o ta en titt i speilet, ta en ordentlig titt på deg selv! du SER at du er kjekk.. eller det er min mening da:)! kjempe fin video!:) <3

HC

10.03.2011 kl.19:36

Trist historie :'(

Jeg har tenkt at jeg er bedre enn en gutt men når jeg tenker over det så er jeg ikke det.

M

10.03.2011 kl.19:46

Jeg har ikke så mange venner kanskje 3-4. Og jeg er jo ikke de kuleste på skolen eller er populær. Men jeg blir noen ganger "mobbet eller ertet" fordi jeg er fra asia liksom. Og jeg er en veldig sjernet jente. Og jeg kan være en taper på måte men jeg tenker ikke så mye på det. :3

BRA VIDEO! DIGGER BLOGGEN DIN<3

Taylor Momsen

10.03.2011 kl.20:07

jaa, jeg har følt at jeg er bedre enn andre, desverre :( skal prøve tanke gangen din neste gang! du er best!

Therese

10.03.2011 kl.22:17

det er bedre og ha ekte venner, en de som faktisk er tapere og populærere som de fleste ser opp til. Men hva er det og se opp til? de populære er ikke noe bedre enn oss andre? og hva er det som gjør dem populære, jo oss. for og se opp til dem. tenk over det... ikke klag på de "gamle" vennene dine. du gjorde dem til de populære. ikke alene, men du var 1 av de

Lusah - Lisa & Marita <3

10.03.2011 kl.22:19

Jeg mista vennene mine før, fordi jeg ikke gikk på skolen, jeg satt på rommet og så ut vinduet hele tiden, det var som om livet ble borte, fordi forbilde mitt, og den eneste som støtta meg, var broren min, men han starta på narkotika, og da gikk alt utover meg, tydligvis. Så har jeg hatet foreldrene mine siden 5.klasse.. Det blir bare værre og værre, har også hendt at vennene mine har blitt populære, og bare ditcha meg, er faen ikke noe deilig. Mange som blir veldig syke av det også.. Og finner på dumme ting, heldigvis har jeg venner nå, men har aldri hatt noe ordentlig familie, som skal gi deg det du trenger.

Syntes utrolig synd på deg. ;/

- Marita Sandhei

carina<3

10.03.2011 kl.23:28

aww ):
vet faktisk ikke om jeg har sett på meg som bedre enn noen før ): men jeg har ikke så bra utseende, så nei, tror nok ikke det ;s

Ole Jearsey

11.03.2011 kl.01:25

Drar den litt for langt, men tar poenget liksom. Trenger ikke tro du er bedre enn andre fordi du tar til deg et kompliment. Men jenter liker gutter som er ydmyk da, så du scorer der i hvert fall

Erle

11.03.2011 kl.11:30

uff.

Nope, jeg har alltid vert den stygge og feite siden 1.klasse.

Så jeg har alltid trodd jeg har vert den som ikker er bedre en noen. Men nå har jeg venner og tenker ikke så mye på det.

Sifa

11.03.2011 kl.15:20

DU har åpnet øynene mine !

mari

11.03.2011 kl.17:55

jeg blir rørt jeg, du har en utrolig bra blogg!

jeg forstår ikke folk som pager/slenger dritt til sånne som deg!

du må tro på det folk sier til deg for alt er sant!

du er faktisk så sykt kjekk og veldig søt :)

sikker på at det ikke bare er meg av de jentene som leser bloggen din som mener dette!!

du gjør så folk får ett helt annet syn på dette, det gjorde i vært fall jeg :)

Julie

11.03.2011 kl.18:39

Åherregud, tårene renner nå! syns så synd på deg. Håper ingen jeg kjenner har det sånn, og ja. Jeg tror jeg tror jeg er mye bedre enn andre veldig ofte.. :/

Ler, ler og ler (:

11.03.2011 kl.21:13

Jeg kaller meg ler, ler og ler (: Men fyyy jeg tror ikke det går idag..

Det er ikke og legge skjul på at jeg har noen kg for mye, og de på skolen sier det OFTE. Jeg har 2 gode venner, en gutt og en jente. Som godtar meg for den jeg er, jeg prøver og ta de av de kgene. Men tåler de meg ikke når jeg har noen kg for mye, skal de ikke få lov når de er borte heller.

Jeg kan ærlig si at jeg er redd for og bli bedre en andre. De få gangene noen sier noe til meg sier jeg det motsatte til meg selv, litt sånn som deg..

Stå på, jeg liker det når du snakker alvorlig. Du klarer det med litt humor liksom..

YEN

12.03.2011 kl.00:25

Når jeg ser på folk som røyker hasj, suger på skolen, løse eller noe lignende, så føler jeg at jeg er enn bedre person, siden jeg ikke driver med sånne ting. men jeg føler at jeg er mer heldig, fordi jeg er blitt oppdratt ordentlig og lever i et trygt miljø:)

Carina GS.

12.03.2011 kl.00:42

du er liksom ikke noe mye beedre enn andre, men du er fortsatt morsom, søt, og kjekk.<33 after my opinion..

.

jeg tror jeg har chipper fetish,,,

aleksander XD

12.03.2011 kl.08:16

jeg er enig i at du ikke skal røyke, fordi røyking er farlig

Frida :)

12.03.2011 kl.10:32

Du har en veldig fin personlighet :D

12.03.2011 kl.14:42

det fins mange dårlige personer her i verden, så hvorfor skal ikke jeg være bedre enn dem? så joda, jeg tror jeg er bedre enn noen.

anette

12.03.2011 kl.16:44

sykt fin video! rett og lett, elsket den.

har vell tenkt at jeg har vert bedre en noen andre ja, men jeg er jo ikke det, å når jeg tenker det, uten å tenke meg om, sier jeg til meg selv at jeg ikke må tenke sånn osv.

Kristinabe

12.03.2011 kl.19:14

du er så shønn herregud, jeg føler med deg! <3

Celine

12.03.2011 kl.19:44

stakkar deg,Rune! :(

Herregud,ble jo rørt av bakgrunnsmusikken og det du sa om fortiden.. :(

Hege

12.03.2011 kl.20:54

Du virker som en virkelig god person. Jeg har følt noen ganger at, lizm.. nei h*n kan jeg ikke henge med. Det er jeg for god for! Men jeg har ikke lyst til å være en slik person! Jeg liker selv ikke de som oppfører seg slik. Jeg prøver virkelig så godt jeg kan for å bli et bedre menneske selv.

Du er blitt en av mine forbilder. ;-D

Daria

12.03.2011 kl.22:01

Herregud, så skjønn du er!

Og Rune, du ER kul, søt og alt det der, selv om du ikke vil tenke det selv :)

12.03.2011 kl.22:12

Jeg har aldri hatt tanken på at jeg er bedre enn andre, jeg setter aldri meg selv foran en annen person. Uansett om personen er morder eller you name it.

Jeg har sliti lenge med selvbilde, men ikke nå lenger! for selvom jeg ikke er bedre enn andre, så tenker jeg ikke: åh, jeg er ikke verdt en dritt, *cutcut*, fml ... og alt det der! for jeg er verdt noe jeg og og folk er glad i meg, elsker meg osv.. Jeg syns jeg selv er pen nok, jeg har en bra personlighet og er passe fornøyd med kroppen min, i tillegg får jeg bare høre bra ting om meg selv. Men jeg er absolutt ikke en som går rundt og skryter av det jeg er og syns om meg selv, men jeg skryter av andre! :)

Jeg elsker at folk forteller meg hva som er galt og hva de ikke liker ved meg, for da kan jeg gjøre noe med det! så lenge de ikke går over en grense hvor jeg faktisk ikek kan gjøre noe med det!

Foresten, jeg liker bloggen din, digger humoren ;) fortsett videre!

jeg digger deg!

12.03.2011 kl.22:35

slutt å si sånn!!! jeg sitter her og griner for det du så:( ..................... jeg syns du er helt fantastisk! ALDRI tenk sånn som det ,ALDRI!....

jeg skjønner seff at du ikke bil bli en sånn 'epleskjekk' gutt, men det er du!!! du er kjempe søøøt! jaja men så lenge du har det bra og fortsetter med blogg er jeg i godt humør!

Thuylinh

12.03.2011 kl.23:42

Ja ,jeg har følt og føler at jeg er bedre enn andre den dag idag :( .. Jeg pøver å ikke gjøre det, men når folk prater med meg som jeg kaan se med blåtte øyet er ikke SÅ populær, eller ikke bruker de samme klærne som meg føler jeg at jeg har kontrol over samtalen e.l

Yen

13.03.2011 kl.00:38

Off....

Er det meg eller har du et kutt i det ene øyenbryna? :D

:D

13.03.2011 kl.01:12

E mæ sjøl. På en måte e æ litt populær, men ikke på den måten, æ e en person som ja folk heng me, men ikke sånn mye mer enn andre, sånn at dem må være i lamme mæ.

æ har mange gang gått aleina.

har hatt sånn som deg bare at dem ble ikke populer, men de var på en måte mektig som ingen klarte å si imot å sånne ting når de sir stygge ting om andre å sånn, men nå er jeg en jente på 13, som har venner i større alders grupper : )

og klarer æ si imot folk som sier stygge ting om andre :D

eliisabethx

13.03.2011 kl.08:35

wth o-o har nok det, ja.

Christina

13.03.2011 kl.10:50

Hva heter den sangen ??? :)

Karoline

13.03.2011 kl.12:55

Wow. Jeg synes det er så bra at du innrømmer alt sammen, en norsk gutt hadde aldri gjort det. Føler norske gutter er overlegne hele gjengen. Jeg liker deg, skulle ønske fler var som deg :-) I tillegg har du helt rå selvironi.

Nadia Inger

13.03.2011 kl.13:53

Selv om du ikke tar imot komplimang, så må du vite at vi MENER det vi sier, Rune. Jeg hadde ikke lest bloggen din om den var sugen!. Du er full av ord og ting alle kan lære av, du er også mega kul!. Jeg personlig elsker asiatere, jeg vet ikke hvorfor men, jeg er bare sånn. Skulle ønske alle gutter var som deg, Rune! Og jeg vet at du ikke kommer til å bli en av de ''slemme'' gutta, du er helt anderledes på en veldig positiv måte <3

Ja, jeg har trodd at jeg er bedre enn noen andre, kun fordi personen er dum nok til å slenge dritt til andre som tror at han/hun kan dra personen ned til et lavere nivå :)

ingrid

13.03.2011 kl.22:23

du er serr forbildet mitt, men ikke tro du er den eneste da

Linda

14.03.2011 kl.18:19

Wow, det der traff rett i hjerteroten... :) Vi mener ( jeg i alle fall) mener alle de komplimentene vi gir til deg! Du hadde ikke hatt over 1000 lesere hver dag, der såpass mange kommenterte i forhold til leserantallet om det ikke hadde vært for en grunn. Uansett, du er en fighter som viser at selv den rareste nerden som alle overser kan være dritkul! Digger deg, du er virkelig et godt forbilde for alle leserne dine. Må bare si at du er en av de morsomste jeg har møtt ( har ikke møtt deg men) og at du faktisk ER veldig pen og søt. Ta dette til deg:) Du vet at dette er sant rune;) har sett gjennom alle kommentarene 99% av dem kommer i fra jenter:)

Rebecca(15) Stavanger

14.03.2011 kl.18:55

Jeg tenker ofte på samme måte som deg. Men så tenker jeg det at, det må da gå veldig ut over deg som person..For hver Negativ tanke som plopper opp i hodet ditt. Så ''minsker'' selvtilliten. Og at du får så mange positive kometarer,som du aldri tar til deg. Og har så mye igjen av livet..så må du jo være helt fucked up når du blir eldre..

Jeg og bestevennia mi snakker ofte om deg. Og vi er begge enige om at både du og bloggen din eier. Du trenger ikke å bli en drittsekk bare fordi du selv godtar at du har en god blogg! Fordi det har du....Virkelig :-) STÅ PÅÅÅÅÅÅ!

millaellernoe

15.03.2011 kl.18:54

du er drømmegutten.

Renate

16.03.2011 kl.22:54

Ja... Det med shing shong.... Vet ikke hvordan det skrives... Alle sa shing shong får jeg hadde bodd i Japan....... Hærregud du har jo helt rett! Du er en smart å omtenksom gutt ... Ikke bedre en andre like god .. xD..

Benedikte

16.03.2011 kl.23:03

jævli bra gutt du er<3

vtr98elsker

18.03.2011 kl.21:15

jeg har aldri vært noe særlig bedren andre !!

yvoonnee

19.03.2011 kl.15:07

Jeg tenker ofte at jeg er bedre en visse personer, vist jeg tenker at jeg er bare slik som alle andre og andre er mye bedre en meg går det så utover selvtilliten min at det er sykt. Jeg tenkte slik før, men når jeg sluttet med det ble jeg mye mer fornøyd med megselv :)

STOR faaaaan!!

19.03.2011 kl.17:46

oj, jeg trodde ikke du var sånn.....

Men jeg kjønner deg godt.

jeg har hatt en jævli barndom.... Moren og faren min er død(døde i en bilulykke da jeg var 8 år) Det var ikke helt det samme som din menn.

Jeg hadde en bestvenninne en gang. Hun var en super jente...<3 Jeg har også blitt mobbet for utsende mitt. og hun sto som en vegg forann meg å passet på meg. hun var den eneste vennen som hjalp meg.

hun var den peneste jenta på skolen da vi gikk i 7. klasse.

alle guttene i klassen gikk å sikla etter henne. i 8. var jeg og hu på by tur (jeg er ikke ofte i byn).

jeg dro hjem med bussen og hu skulle besøke noen.

Får å få denne kommentaren til å bli litt kortere, sier jeg bare at hun besøkte en "venn" hun møtte på internett(Det var en gæren mann som, ja voldtok henne). to uker etter så var det en stor begravelse.... R.I.P Semona<3 Nå går jeg i 9. åja jeg føler meg bedre enn andre (prøver å slutte men da går humøre mer opp å ned). Har fått mange gode venner etter det som sjedde. så jeg har det litt bra da......

Viktoria

19.03.2011 kl.21:10

aww... marry me <3

Camilla K

20.03.2011 kl.17:47

aww, fikk tårer i øynene! RESPEKT TIL DEG! Jeg er kjempe imot mobbing, men Da jeg var lita var jeg liksom "taperen".. Jeg ble lei av at folk hakka ned på meg, og ble den som mobba tilslutt.. Men ettervert kjønte jeg det som du nå sir, Jeg er ikke bedre enn noen andre og de andre er ikke bedre enn meg.. Jeg har liksom hvert der selv. Men dem jeg mobba før, er jeg jo nå venn med!

Du er RÅ KJEKK, super kul og har en fantastisk fin blogg! Du har låv å ta til deg kommentarer uten at du liksom er selvgod. Det kan også være BRA og ha selvtillit.

20.03.2011 kl.18:55

åherrreguud...du fikk meg sån seriøst til å bjunne å gråte. hater å grine...-.- ;P har altid synes at du var så sinsykt "sexy" å morsom, men du er en helt fantasktisk person invendig også. du er søt, peen, er kjempe morsom å har et helt utrolig godt hjerte. den jenta som får deg må være den heldigste jenta som finnest :D bare stå på! du er faantastisk selv om du ikke vil tro det selv! :D kleem <3

Anniken Pedersen

20.03.2011 kl.19:24

Åh, begynte og grine jeg :/ Men jeg skal svare på spørsmålet ditt; ja, jeg har noen gang følt meg bedre enn andre. Men liksom ikke sånn bedre enn ALLE andre, men kanskje bedre enn ''den'' og ''den'' personen, hvis du skjønner ;p

Men det hadde vært morsomt om du tok komplimentene til deg, fordi du fortjener dem! :D Når jeg smilte til deg på Mac'Donalds i stad så vinka du liksom tilbake, og det var urolig snilt ^^ Hadde lyst til å snakke med deg, men du virket veeldig opptatt, sååe :) (Du har forresten et utrolig fint smil!) Digger videoene dine, Rune (;

Heeeeeeheh

22.03.2011 kl.18:51

Den som erter deg er BARE MISUNNELIGE!!! :((
Du har veldig fin personlighet :)

Martaaa

22.03.2011 kl.21:55

ey, du har en dritbra blogg!! DIGGER DEN.

ehm, jeg har aldri sett på meg selv som bedre enn andre, tvert imot, ser på meg selv som mye dårligere enn andre egentlig, selv om jeg kanskje ikke er det.

Tenker alltid; jeg er for stygg, feit, er ikke bra nok til noe, kommer aldri til å bli noe osv.

sliter veeeeeldig med selvtilliten!

Har liksom aldri vært "populær", og er litt "loner" kan man sii. ;b

Sååå, jeg skjønner veldig godt hva du mener! :)

Nora

23.03.2011 kl.22:36

What, er dette tull eller ikke? Første gangen jeg er i tvil.

Og ja, btw. Men jeg har endret meg i løpet av de årene, så nå ser jeg på alle som mine likemenn:) (er likemenn et ord?)

Henrikkingdom

29.03.2011 kl.17:13

Jeg har tenkt på det før en gang da jeg var liten... Men ikek nå akkurat skjedde meg meg også på barneskolen er også alene :S Men bare driter oppi hva andre sier om meg at du er regis tryne og sånt det bare driter jeg i :D

29.03.2011 kl.19:23

Herreguuud rune du e verdas søtasteee!

anonym ;)

29.03.2011 kl.20:16

Helt ærlig så vet jeg at jeg er bedre enn noen andre visse mennesker , MEN jeg rakker aldri ned på dem eller er slemme mot dem!
Jeg tror det, at før eller siden tenker alle at de er bedre enn en annen person i en eller annen situasjon!

anonym

07.04.2011 kl.17:04

ja en gang:-p

15.04.2011 kl.16:06

Hei sykt fin video.. tårene presset på i øyekroken

fy søren for noen vakre ord <3

en person som angrer...

24.05.2011 kl.22:20

ja, høres sikkert domt ut, men i barnehagen var jeg den verste personen du kunne finne. husker så mye fra den tiden, sikkert fordi jeg flyttet derifra etterpå. jeg var desverre som barndomsvennene dine, man måtte vere "kule nok" for å kunne vere med meg. jeg var den mest bichtete personen du kunne finne. bare tanken på hvor mange folk jeg såra gjør meg kvalm av meg selv. du burde vite at d di gjorde, hadde ikke nødvendigvis noe som helst med deg å gjøre. bare d at di var noen dritsekker som ikke tenkte klart.

unnskyld, jeg vet at d jeg gjorde kanskje har gjort at fantastiske personer som deg har følt seg mindre verdt enn andre, og at den følelsen aldri har gått helt over. det er ikke noe galt i å selv tro man er fantastisk, man blir ikke alltid overlegen av d. d går en supergrei jente i klassen min å hun er den som kan stå fram å si: ja, jeg er fornøyd sånn jeg er:D

og jeg beundrer hun sykt for d, for hun er jo ikke overlegen... jeg forstår samtidi veldig godt hva du mener, jeg har sverga på å aldri bli den samme personen igjen å derfor tenker jeg mest muligt negativt om meg selv, for jeg vill ikke bli hun jenta igjen. og du vil ikke bli som dem.. men uansett, så virker du som en fantastisk person, og unnskyld for at sånne som meg var så forferdelige mot deg å andre...

Cristina

20.06.2011 kl.23:44

Jeg har ingen stor historie bak det at jeg ikke tar til meg positive kommentarer, men jeg gjør jo ikke det da for det er kun det negative som er blitt sagt som jeg har tatt med meg, tåplig eller ei, men det er det eneste jeg faktisk tenker på om noen sier noe styggt til meg, er det dem har sagt også ja.. Positive kommentarer sier jeg takk til, men tar dem aldri med meg videre å tenker tilbake at '' Å ja den personen synes jeg er pen eller whatever ''

Såå jeg vil tro det er svaret på at jeg tror ikke jeg er bedre enn noen, og jeg LIKER å være for meg selv. Jeg har venner og jeg har en god del, men alikevell så har jeg ingenting i mot det å bare sitte på rommet mitt en hel dag og bare se serier, eller se bak i akrivet ditt som jeg da egentlig gjør nå heh.

Og jeg liker kinda tankegangen din med å ikke ta til deg det positive for å ikke forandre deg, men du Rune, du har all grunn til å ta det med deg videre tro hva du vil, men jeg mener det C':

Amen. haha

Gutt 16

02.08.2011 kl.03:32

Helt ærlig, hvem har ikke følt en gang i livet at de er bedre enn noen andre? "bedre" **

Alle er forskjellige, ingen er jo "perfekt" og alle har jo sine "sære" sider og sine "mindre sære" sider, og så har du de som sliter med sykdommer som muligens gjør det vanskelig å "passe inn".. og hvis en ikke passe inn vil noen alltid se ned på en.

Såe.. til poenget, Ja, Har selv sett ned på andre med mennesker, men i senere alder har jeg innsett det at ingen er "mere verdt" enn andre, vi er alle spessielle mennesker, ingen er like, vi er alle unike og alle har sine gode sider.. som dessverre ikke kommer fram til alle..

-btw: du virker som en kul fyr "taperen", eller Rune : )

Thea

06.08.2011 kl.00:18

Du er kul, kjekk, digg og så videre, men vær sånn som du er .. Du er morsom og DU ER KJEKK! .. Du er kjempe sexy, og jeg er kjempe fan av deg søøtn. Du er alltid fin og søt.

Jeg ble virkelig trist når jeg hørte om barndommen din, den var virkelig dum .. Skjønte du den? BarnDOM ? DUM .. xD .. Jeg vil alltid følge med bloggen din \ deg fordi du er utrolig. Jeg kan love deg at jeg er styggere enn deg, men du tar jo alle uansett! <3 og tissen din virker ikke liten? Du har et stort hjerte og drit i kommentarene ( de stygge ) du får. Og alle som har sett denne videoen, kommenterer dere virkelig STYGT til han? Virkelig, få deg et liv, FORT! Jeg blir såret av det selv liksom ?.

R ? Rå kjekk

U ? Utrolig

N ? Nam

E ? Er bare min!!

rune digger <3

27.12.2011 kl.21:51

awww så søtt av deg å tenke sånn at du ikke vil bli son dine gamle barne venner :) <333

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

23, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com ________________________________________

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits