Noen spørsmål?

Hmm, nå har jeg faktisk blogga ganske lenge... så Nå har jeg tenkt å ta vann over huet og spørre "har dere noen spm til Meg eller? Jeg svarer på ALT.... dvs ALT!"

For jeg kan komme med tips og svar til absolutt ALT! Eneste jeg ikke kan svare på er "hvordan man kan få venner" Eller jeg kan EGENTLIG svare på det.... men, trukke MINE tips funker så JÆVELIG bra >.<
Så hvis jeg får mere enn 2 spm, så blir det Videoblogg ^_^ (men da får dere se det stygge trynet mitt, så jeg trur folk IKKE kommer til å kommentere......)

Men nå skal jeg fortelle "dere" om min dag (mer dere er skrivd i gåseteng, fordi jeg har bare 1 fast leser og det er en random english hore dude.... Som later som om han er engelsk, men siden han skjønner hva jeg skriver, så er han norsk,,,, men han liker sikkert å brife med engelsk skillZa sine...)

I dag har jeg bare jobbet.... Og på det stedet jeg jobbet ble jeg såklart mobba... Kaller meg gulinger, og de tvinger meg alltid til å gjøre de mest dritt jobbene som finnes! Men det greier jeg å finne meg i! fordi når lønningen kommer, så får jeg venner igjen :D

Så har jeg faktisk tenkt litt... Jeg skulle serri ønske jeg var hvit... SÅ jeg lurer på om jeg burde slutte på skolen og jobbe fulltid på Jobben... deretter spare penger, så jeg kan gå under kniven og ta en "michael jackson"?

taperenxdGOd natt da folkenZZZZ

23 kommentarer

Løtte

09.mar.2009 kl.00:10

Siden du kan svare på absolutt alt som du sier, svar på dette: Hvordan kan man få aluminiumsfolie til å flyte på luft?

Hoami

09.mar.2009 kl.00:13

offor vil du være hvit når du kan ha meg som venn når du er gul?!jeg vil ikke være venn med deg om du blir hvit !-hoami

Elita

09.mar.2009 kl.00:14

Legger igjen en liten hilsen siden det er første gang jeg er innom :-) Ta en Michael Jackson ?? nei nei nei !! :-) Ser du har sett Twilight, leser bøkene og el ? (serru.. har du et spørsmål alt)

cecc;*

09.mar.2009 kl.09:18

Haha fikk ikke kommentert i går pga pc'en klikka. Men du har jo venner du da Rune !!!må du gi deg:P * ler *

RandomEnglishDude

09.mar.2009 kl.18:51

Bitch, you KNOW you LUUUUVE meeeeeeeeee. It's not that I like to show OFF my english skillz ( although they are SICK! xP) It's just that, well....if i didn't write in english I wouldn't be able to call you "bitch" now would I? Now it's my turn to ask some questions here:1. What were you doing TRYING to leave the country in that picture?? You know the cops have your yellow butt on patrol!!2. Why do you constantly wear caps at school?3. Why are you so short?4. If you could pick between Norvegia, Gouda or blue cheese, what would you eat and which would you throw into a burning mass of lava (just for fun)5. If you could hit anybody (In the ENTIRE world, except me) who would you punch?6. If you were in Alaska and you had to kill/eat to survive what would you eat. A: a fluffly innocent seal with big googoo eyes B: a adorable little white fox with a cute nose C: a sweet baby polar baby who was a bit lost because he couldn't find his mother, but you saw that the mother was only a few feet away and you cold just walk away and be the hero d: start chewing on your own fingers and foot in a hope that some of the mr.lee your ate earlier still lingers somewhere in you own meat.7. if you could have any super power in the world what would it be and why??peace out: RandomEnglishDude

Hilde

09.mar.2009 kl.20:16

1. Er du homofil? (Ikke vondt ment, men du sier det på et av innleggene dine)2. Er det seriøst tull det du skriver her? For hun Susanne ellernoe, er venn med deg, og jeg tok en kjapp titt innom der, og der så jeg deg og henne sammen ogsånn. Du har da venner da?3. Er du så skamfull over å være asiatisk?4. Er du adoptert?Forresten, Michael Jackson har ikke operert seg hvit, han har en sykdom som heter vitiligo (ellernoe). Og hvis du vil se ut som ham, og at du klager over at du er en såkalt "guling", er du selv rasistisk mot dine egne.

Camilla

14.mar.2009 kl.11:05

hilde , lille venn ! du e sannelig en liten ikke - pedia sie for dæ sjøl !! resrch ur fcts b4 u say them out loud ! VITILGO gjør dæ bare lys på NÅNN FÅ PLASSA ! altå = flækka her å dær ! så beklager , MJ har IKKE vitilgo , ligg nåkk operasjona å klor bak fargen hannes ja , littj pi ; >>å han e ikke nødvendigvis rasistisk mot sine egne ! e æ rasistisk vist æ sir t nånn ; fy faen , kor jævlig bleik du e da ?! NEI , æ e ikke d !veit å at æ e litt seint ut , men har et spørsmål læll ^^ here it goes ; koss PC har du ? : D ( jævli random spørsmål , men læææll ! )

nora

14.mar.2009 kl.12:37

hvorfor er du så jæævlig deilig?

Helene.

14.mar.2009 kl.21:41

Du burde være stolt av at du er Asiater ;)

Aina

15.mar.2009 kl.02:21

awww du er bra søt da:D :D:D:DAlle skulle vært venn med en som deg:D

Nadia

15.mar.2009 kl.22:39

du er kul! :D

Malin

16.mar.2009 kl.18:32

Gidd å bli hvit daa. :p

17.mar.2009 kl.18:50

spørsmål;hvorfor ser du på deg selv så negativt?

mzlive

18.mar.2009 kl.10:35

Ahh, her kan jeg spørre deg :)Ja, hvorfor tenker du så negativt om deg selv?Etter å ha lest litt i bloggen din så virker du som en veldig grei og snill gutt! Og du er veldig pen, så jenter må da henge etter deg og drømme om deg tjuefire sju.Er du filippinsk, eller tar jeg feil? Isåfall, hvor er du fra? :)

Marthe

18.mar.2009 kl.16:39

hvorfor vil du bli hvit når du er så deilig som du er?

Karo(lille)line

19.mar.2009 kl.21:11

Ehh... Asså.. Seriøst x] !Åffer babler du om at du er så stygg? Det er du ikke! Skjerp deg!Og.. Ta en Michael? Neiiij! Det er ikke akkurat alltid like koz å være hvit heller, asså x] ! Vi er jo liksom alltid de "onde" som alltid mobber alle fordi de ikke er oss, liksom! Og så er vi alltid de patetiske som synes synd på alle -.-' ! Men... Liksom.. Uansett hva, så har ikke fargen eller øynene noe spesst å si! Du er pen som du er og du virker seriøst dritkul å henge med! Det jeg sier kommer du sikkert ikke til å tro på eller så kommer du til å hate meg for at jeg (ifølge deg) "kødder med deg".. Men du er ikke taper! Og å kalle alle som besøker bloggen din for tapere er neppe den beste måten å bli godt likt på ;p !Jaja... Samma F x] ! Enten så får du få inn i hodet ditt at du er pen og faktisk virker grei, eller så beholder du den dårlige selvtilliten ^^. Jeg kommer i hvertfall til å fortsette å lese her =) !Hadii x] !

jess

20.mar.2009 kl.11:52

Hei hei! Veldig morsomt at du har så selvironi og har leget en sånn tulleblogg! Skikkelig morsomt å lese når en kjeder seg på jobb. At ingen andre har kommet på en sånn idee, istedet for, "se på meg i dag har jeg på meg en rosa topp fra bikbok, blogg" haha! Supert! Fortsett å skriv tull og fjas! :D Thombs up!

janne

20.mar.2009 kl.14:27

heter du sindre ?

solveig

21.mar.2009 kl.17:21

har du vert i bergen før ? viss ja, likte du deg der ?viss nei, kunne du tenke deg å reise hit? : D

Rakel

22.mar.2009 kl.18:27

kor får du ironien fra, du e jo ikke trønder ; - ))

31.mar.2009 kl.23:35

Du kan ikke vere seriøs med den bloggen her ?!Det går bare ikke an x]Du virker jo kjempe grei og søt å sånn, åså er du jo pen dah ;p

Silje

05.apr.2009 kl.17:36

jeg fårstår ikke hva du snakker om ;;;; mennsker er mennsker !!!!!! folk er små for de bor på øyer ,, folk er hvite på grunn av SNØ og folk er SVARTE for det er mye SLO 1!!!! så fuck nazier og rasisme!!

louisa <3

05.apr.2009 kl.18:56

alt?hvor ofte runker du ?

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits