Venner?

Hva faen skal man egentlig med venner? Helt serriøst, hva skal man med venner? Er Venner en viktig ting? Vel for meg så er venner INGENTING! Skjønner ikke hva som er vitsen! Venner bare backstabber deg! De vil bare utnytte deg, for deg og pengene dine!

Når jeg tenker meg om, så har jeg hatt ganske mange venner! Og liker INGENAVDEM! Først er de sikkelig slemme mot meg, men etter at jeg skryter av at jeg har 13.503 kroner i banken... så vil de plutselig være venn med meg.. Men når de finner ut at jeg ikke har mere penger så ditcher de meg >.< (trur det bare er en tilfeldighet) Så jeg er egentlig ganske populær!

Men min konklusjon er at venner er ubrukelige! Jeg greier meg fint på egenhånd jeg! Selvom det er ensomt å sitte alene hele tiden, og bare være forran pcen når jeg er hjemme!

Men jeg overlever! Hvem trenger venner? Har jo mange venner jeg har truffet på internett! (som sagt, må jeg aldri vise bilder av meg selv! Må alltid ta et bilde fra deiligst.no og late som det er meg, ellers blokker de meg bare....."

Har forresten fått en fast leser som har en merkelig fetish! Ville bare kommentere til denne fettish fyren.... Hvem faen er du!?

Love friendless guy!

8 kommentarer

randomenglishdude

21.02.2009 kl.11:34

BItch! i followed you!

randomenglishdude

21.02.2009 kl.22:27

Ok, I suddenly realized how creepy that sounded like, so Bitch, I am sorry. I just ment that I will continue to comment and read your new blog aswell. MAN! I hate to admit this but youre "bloggs" are so tragic and funny, they are hilarious...which sort of makes me tragic too. But anyway Bitch if you cnotinue to write..... i will continue to read. (0.O)

Elisabeth

14.03.2009 kl.12:11

Kuleste klengenavnet da "Bitch" :PMen ja, du kan jo blogge litt seriøst også da, vet jo at du har venner ^^

Jenny

14.03.2009 kl.19:38

Det finnes gode venner, og det finnes dårlige venner :) De gode vennene tar man vare på (og de tar vare på deg), og de dårlige vennene ditcher man. Det er i allefall det jeg har gjort, så nå sitter jeg igjen med de beste vennene jeg kunne tenke meg :D

Valérie

15.03.2009 kl.21:41

ja, venner er viktig!og ser du sier du er saa jaevlig taper og ikke har venner at du er en guling osv.. hvis du ikke tror paa deg selv, hvorfor skal andre gjore det da?Du maa begynne aa tro mer paa deg selv, og ikke bare tenke stygge ting om deg selv, aa rakke ned paa seg selv hjelper ikke akkurat paa selvfolelsen.Natta sov godt=)

Monica

18.03.2009 kl.20:13

haha noe sier meg at du har en smule dårlig selvtillit :Pveitu hva du gjør...du snur på det...tenk at ingen av de folka er bra nok for deg, så er derfor de ikke er rundt deg;) hehe... njæh funka ikke på meg, men kanskje det funker på deg;)Lighten up, du er nok en grepa kar skal du se!!Ekke ei som er ute etter å være vennen din altså siden du er ganske tydelig på at venner...det vil du ikke ha:P syns det er kult at du er "din egen herre"...trenger du ikke venner, så good for you!!! fikk det mye lettere når jeg fant ut det jeg å ;)

Stinius Earthquake

19.03.2009 kl.00:06

Må si jeg liker bloggen, artig å lese! Men selvtilliten er kanskje ikke på topp? Haha, iallefall. Keep up the good work!

Markus

27.03.2009 kl.00:45

Venner er for tapere som er for stygge til å få seg dame

smarten

09.08.2009 kl.03:38

tenk på hvordan folk du tiltrekker deg^^

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

23, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com ________________________________________

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits