Fyllesjuk!

Nei i dag, våknet jeg opp med spy lukt overalt!
Vondt i hode hadde jeg og kom meg avgårde på jobben..

Ingen ting skjedde utenom at folk erta meg siden jeg spydde osv osv..

Men jeg vil ta opp advendt og "countdown til jul"
Fawck you guyes som syntes det er koslig med jul! Dere er bare egoistiske horer som bader i penger! Tenk på oss andre med en anen "bakgrunn" da.. Noen feier ikke jul og andre har ikke penger til det!

You fuckings bastard, jeg selv har opplevd en hard barndom UTEN gaver! Jeg ble tvunget til å synge den "tenn lys, et lys skal skinne" driten! Jeg gruet meg til jul jeg! Hatet "advendt" ble irritert på blåflell!
Husker at hvite fittefaen pleide å si "hva fikk du til jul da?" så sa de "du fikk HVERTFALL ikke utsende" herrigud... Hvorfor har jeg missdannet hudpigmenter? faen, offor er jeg ikke enten svart eller hvit? MÅTTE være asiater! fy faen!

Love Fuckadvendt!

3 kommentarer

Live

14.mar.2009 kl.18:46

Hahhaaaa

anononym

01.apr.2009 kl.17:52

bare sånn btw så handler ikke Jul om gaver ;) mange som tror det, og jeg ser at du velger å tro det ;) sorry man, du kan ikke klage på at normenn feirer jul, når familien din valgte å flytte hit? mange i norge som ikke feirer jul og de klager ikke ihvertfall.. alle har sin religion. det er vell sikkert noe du feirer som ikke Kristne folk feirer? eller not? nei der ser du ;).. dårlig argument, to tell u the truth.!Ser ut til at du er den eneste her som bryr seg om gaver. Folk i faen meg sør amerika som bor i slummene feirer jul og de er faen meg en av de mest fatigste folka på jorda!so, get a life!

Glenn

11.apr.2009 kl.21:41

her hadde du få comments as

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits