Skrive dag i morgen

The title says it all! Faens shiiiit! Lærerene er på kurs, så de lar oss være igjen med gammle pensjonister(vikarer) for å la oss gå gjennom en satans dag med skriving! Tro du meg, dette er IKKE til min fordel... Jeg er en forbanna GULING som har kommet i dette land med GULING foreldre som så vidt IKKE kan norsk! Jepp, jeg kan så vidt norsk jeg, har ikke noen foreldre som kan hjelpe meg med lekser osv osv! Er på egenhånd! Noe som er ganske hardt. Siden jeg ble født her i nordens rike så må jeg ha "sidemål" også... dvs nynorsk. Helt forjævelig, når en sliter med bokmål... så hjelper det ikke så mye når man må lære seg nynorsk også... Faen dere hvite heldige jæveler som klager på "åhhhh, nynorsk" fawck dere! Dere kan jo kun 2 språk som er norsk og engelsk... Men JEG derrimot... Denne stygge gulingen her med genefeil eller noe (siden jeg er så forbanna guling stygg)Lærte først vietnamesisk! Ingen venner som liten, siden jeg ikke greid å komunisere med andre unger!

Når jeg tenker på det, så har jeg ALDRI hatt noen venner, kan aldri huske en person i mitt liv jeg kunne kalle "venn". Dette kom jeg på nå på grunn av bloggingen!
takk skal du ha blogspot! Lurer på om jeg kan saksøke siden og få masse penger... derav KJØPE venner!

Som "dere" (ahaha offor later jeg som om folk leser det her?) ser, så suger jeg til å skrive... Dette gjelder ikke bare blogg, men også generelt! Så ut i fra det "dere" har lest, så vet dere at alt kommer til å gå til hælvete!

Love Ordblindejævel!

3 kommentarer

Per

14.mar.2009 kl.16:44

Nynorsk er ikkje så vanskeleg som du trur min son.eller som vi seier i Ørsta på sunnmøre d e ikkje so vanskjele so du trur gut;)

stina

16.mar.2009 kl.15:10

haha, du er best da! jeg elsker bloggen din! :D

silje

23.mar.2009 kl.21:17

hhaha, er dette en seriøs blogg :)?

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits