Klipt Håret

fitte fitte fitte fitte fitte!!!

I dag har jeg klipt håret mitt. Gjett hva frisøren sa... at jeg var kjempe fin og blablabla! Men når jeg prøvde meg på en hardcore nice jente (Hoami) så gikk det til helvete... Det startet med "hva faen er det du snakker til meg for Rune?" og jeg sa hvor naijs jeg syntes hun er! Hvor fine tenner, nydelig hår, vakkert smil, deilig hud... rett og slett DIGG! Men jeg fikk som svar "haha, trur du at du har sjangs på meg med det nye håret ditt? HAHAHAHA" så gikk hun. Jeg gråt.

Der sto jeg, alene og fortapt! Gjett hva!!! serriøst, Ei knall jente kom bort til meg og trøstet meg! Jeg bare tenkte "faen nå får lillemann masse blod, tenk på en soffa" Og jeg greide å IKKE skremme denne kvinen bort(med den lille penisen jeg har)! Vi begynnte å prate om alt og ingenting! Jeg sa "glad for at du er her og ikke viker vekk, som alle andre jenter (og gutter) gjør..." Hun svarte bare "ikke si det her til noen andre..okay? Jeg syntes bare synd på deg" Jeg holdtkjeft og nøyt at hun faktisk ga meg en klem! Det er den første klemmen jeg noen gang har fått!! Utenom mamma da... (og pappa som tar kveletak på meg... men det er vel ikke en klem?)

Men jeg vil ha noen å være med, så navnet til denne perosnen som faktisk var der for meg heter...MARI
Kanke tro at jeg turte å si det! Hun kommer sikkert til å bli sur på meg hvis hun leser dette... men hahahahahha, INGEN leser dette så no worries...

Love Taperen med nytt hår!

4 kommentarer

camilla

14.mar.2009 kl.22:55

STAKKAR! er denne bloggen seriøs? hvordan kan folk være så frekke!

16.mar.2009 kl.20:39

Du må ikke si at du er en taper, da blir du til slutt en taper. Det er ikke synd i deg. herreguud, du syntes synd på deg selv. det er faktisk mange andre som har det myye verre enn deg vettu. Du må jo ikke bare tenke på deg SELV ! hvis du sier hele jææævla tiden at: livet mitt suuuger så heftig, årh har ingen venner, og alt sånn , da blir du bare ENDA mer lei deg. + at du får dårlig selvtillitt. ta vare på deg selv. VÆRE GLAD FOR AT DU ER DEN DU ER ! tror ikke det er noen som hater deg !!, du er jo sååå digg !!, og da mener jeg DIGG . Det er bare DU som inbiller deg at ikke det er noen som vil være med deg. SLUTT å syntes synd på deg selv, det er ikke noe synd i deg. fordi ingen av guttene vil være med deg, er fordi de er så MISUNNELIGE på DEG !. Ta det POSITIVT. SMIIIIL OG VÆR GLAD FOR HVER DAG SOM GÅR, SÅ KAN DU SE HVOR MANGE VENNER DU FÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . DU ER IKKE SÅ TAPER SOM DU TROR DU ER !, DET ER BARE DU SOM INNBILLER DEG DET !!

+

16.mar.2009 kl.20:42

Du må ikke si at du er en taper, da blir du til slutt en taper. Det er ikke synd i deg. herreguud, du syntes synd på deg selv. det er faktisk mange andre som har det myye verre enn deg vettu. Du må jo ikke bare tenke på deg SELV ! hvis du sier hele jææævla tiden at: livet mitt suuuger så heftig, årh har ingen venner, og alt sånn , da blir du bare ENDA mer lei deg. + at du får dårlig selvtillitt. ta vare på deg selv. VÆRE GLAD FOR AT DU ER DEN DU ER ! tror ikke det er noen som hater deg !!, du er jo sååå digg !!, og da mener jeg DIGG . Det er bare DU som inbiller deg at ikke det er noen som vil være med deg. SLUTT å syntes synd på deg selv, det er ikke noe synd i deg. fordi ingen av guttene vil være med deg, er fordi de er så MISUNNELIGE på DEG !. Ta det POSITIVT. SMIIIIL OG VÆR GLAD FOR HVER DAG SOM GÅR, SÅ KAN DU SE HVOR MANGE VENNER DU FÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . DU ER IKKE SÅ TAPER SOM DU TROR DU ER !, DET ER BARE DU SOM INNBILLER DEG DET !!få det INN i det DIGGGE hodet ditt , og slutt å BLOGG OM HVOR MYYYYYE DU SYNTES SYND PÅ DEG SELV. TRENGER HELLER IKKE Å TRYKKE NED NOEN !

meg :)

21.mar.2009 kl.00:16

uff! herregud, at folk kan være sånn! jeg blir så sint! ååå, du ser jo ut som den kjekke gutten! Jeg ville vært venn med deg hadde jeg bodd litt nærmere deg, hihi. :)! du er ingen taper!

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits