Jobben

I dag skjedde det noe helt forferdelig på jobb. Det var en forbanna hore bitch som var drit slem mot meg(kolega. Hun hadde en Tiara, so jeg ville prøve... Hun lot ALLE andre prøve den, men JEG fikk ikke lov (dere tenker sikkert "rasisme") Men det kan faenma ikke være grunnen, forri hun er faenma svart!

Skjer med det? hun er myyyye mer sosial og populær enn meg... ALLE liker henne joo, og hun er jo svart! offor er det faenma ingen som liker meg? jeg trudde ikke at gulinger er "lavere rangert" enn svaringer... men det er vi tydeligvis... For det kan vel ikke være meg? Jeg er jo "kul" på en måte! for det sier mamma til meg!

Men men, jeg vetta faen hva jeg må gjøre for å bli mer "kul" jeg.. Prøver jo mitt beste.. Jeg har kanskje noen sære innteresser, liker eks game og se på disney channel!
Kanskje jeg må gå gjennom noen fuckings plastisk shit opperasjon?

jaja, orker ikke å skrive mer nå, vurderer om jeg skal kutte meg selv... kanskje jeg føler emg bedere da...


Love wanabeemofuck!

2 kommentarer

helene

23.mar.2009 kl.15:26

DRITTDAME!du er deilig serriøst! :)

bojan celise farag

23.mar.2009 kl.15:28

ikke kutt deg, du er deilig ! som faen og jeg hadde vært samme deg om noen år as, ellerprøvd meg . Du virker korselig og jeg liker bloggen dinDU ER DEILIG så kanke være utsende

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits