Skole

da er jeg her på skolen! sitter så klart alene! Skal egentlig jobbe med særemne, men orker ikkeee! får jo så forbanna dårlig karakter uansett... så tenker at jeg gir faen til den siste dagen og kopierer noe fra nettet jeg.

Var en jente som satt på en pc vedsiden av meg, men hun stakk når jeg kom... Skjer med at alle ungår meg da? lurer på om det er fordi jeg lukter eller noe jeg.. Er jo utenlands, og folk syntes at utlendinger stinker... Men men, hakke peiling jeg. Kjeder meg noe jævelig, men det ironiske er at jeg sitter jo bare på pcen når jeg kommer hjem også, men da kjeder jeg meg ikke sånn.

Anyways, er så forbanna nervøs på at læreren kommer så...

Love særemne boy

Én kommentar

:(

17.jan.2012 kl.20:44

Kjenner meg igjen når jeg leser dinne innlegg :(

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits