Hvorfor Leve?

jaja, til dette punkt har jeg spurt meg selv "hvorfor lever jeg?" livet mitt er jo elendig... Har ikke enda finni noe svar... Jeg vurderer å ta livet mitt, bare gjøre det slutt... SLUTT på all lidelser! Det er så forbanna mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Pc'en min slo seg av når jeg spilte cs for litt siden! FAEN hvorfor skjer sånna hore ting med meg?

Så også det mest kvalmeste driiiitet jeg noen gang har sett.... Serriøst, jeg kunne ikke ha tenkt å se noe værre, jeg brakk meg når jeg så det! Kan ikke se den personen i øyne igjen ass, serriøst! SRSLY FO'SHO!
Var bare det at en gutt som er styggere enn meg (ja serriøst, når JEG sier det... så er du faenma stygg ass) nusse en anen jente... Denne jenta er på en måte venninnen min... (japp, de som hilser til meg er vennene mine) var som å se en MAC lissm! SÅ ILLE VAR DET!

Gud setter meg alltid inn på sånna prøvelser! kanskje han ikke vil ha meg i himmelen og gjøre alt mulig shit sånn at jeg tar selvmord og havner i helvete? For alle i himmelen må jo være pene...

anyways.... love sick bastard!

7 kommentarer

15.03.2009 kl.01:45

Skjerp deg gutt.

majann

15.03.2009 kl.01:51

stakkars.....livet ditt må være kjipt - så mye som du syter over hvor forferdelig du har det. Jeg syns seriøst synd på deg, som gidde å bruke så mye tid på å klage. Livet er virkelig ikke så forferdelig - ikke for noen - ta deg sammen!!

thomas

20.03.2009 kl.20:03

Gud setter meg alltid inn på sånna prøvelser! Rene! Det finnes ingen Gud, du er helt alene.

30.10.2009 kl.12:35

hei.

ta livet av deg er nok det verste du kan gjøre, du burde aldri gjøre noe sånt.

når du er død så kan det hende du får fred, men hva med folk som er glad i deg? tro meg det nytter ikke å ta livet for man vet jo aldri hva som venter en etter døden.

og det med at Gud setter deg på sånne prøver, det er for å teste deg for å se hvor mye du tåler, men ikke la det onde lure deg. ta deg sammen, tenk på alt annet enn det negative med livet, tenk på folk som ikke har noe mat, tenk på de som dør av sult og sykdommer, de ønsker sikkert å leve.

vis verden at du greier å leve uansett hvor hardt alt er, og forresten utseende er virkelig ikke alt, tro meg det er det siste folk tenker på og de jentene som syntes du ikke er pen... ikke la dem dømme deg, vis dem at det finnes viktigere ting i livet enn bare det.. hvis du fortsetter og lar folk få ødellege dagen din vil de ødellege deg for alltid.. bruk tid på noe annet enn å bare spille... heheh vel du trenger ikke å gjøre noe av det jeg skriver, men vær litt grei og tenk på det ....

jeg har ingen rett til å fortelle deg hva du skal, men jeg har vært der selv ... livet er altfor kort... tenker du på det negative vil alt det negative komme til deg.. tenk positivt uansett hva som skjer tenk at det en dag vil forandre seg.

anonym

01.11.2009 kl.19:54

tingen er at du ikke er alene.. det finnes en Gud som bryr seg, og som alltid er der! Men han har gitt oss fri vilje til å slippe han inn eller ikke. Det du må gjøre er å åpne hjerte ditt og lukke opp døren slik at han kan komme inn!! Du kommer aldri til å angre på at du gjør det!! Uansett vet du ikke det før du har prøvd. Lykke til

mike

13.11.2009 kl.12:03

hei. jeg blir lei meg av å se at du tar ting så tungt. du må prøve å få opp selvbildet ditt. alle kan jo se at du er en pen gutt. men sann du vet det er det håp for alle, jeg har en kompis som faktisk er stygg. han ser litt deformert ut viss du forstår- men han hadde god selvtilit å klarte å få seg ei nydelig dame som til slutt gifta seg me han. hun såg på innsia has å såg en varm go hjelpsom å snill person som hun kunne ha det trygt å godt me resten av livet- å hun ser ut som ei dame tatt rett ut av et modellbyrå for hun er nydelig utnpå å på innsiden, Så viss du prøver å vise litt selvtillit å bare være hyggelig så kommer du veldi langt. jenter liker at du hører på dem. spør hvordan hun har det osv.

kenenth

30.05.2010 kl.16:11

Haha, Hva faen

01.09.2010 kl.17:48

''stakkars.....livet ditt må være kjipt - så mye som du syter over hvor forferdelig du har det.''

Omg... tenk hvor kjipt livet ditt må være hvis du gidder å bruke tid på å skrive det... lol

Tenk dere om.

12.12.2010 kl.22:19

Tror dere virkelig han mente dette?

Me.

25.10.2011 kl.19:51

Aww.

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

23, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com ________________________________________

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits