AVHENGI!

JAJA, Da var vi her igjen, faen holdt på lenge nå ass! I dag vil jeg skrive om Spill osv osv!
Spill er noe fantastisk! Der kan man bare driiiite i den virkelige værden guuuuuuuZAAATAN skapte! Siden DENNE værden her er full av dritt osv osv ( kanskje bare mitt liv) Men i spillværden er jeg en heelt anen person! Jeg kan gjøre nesten hva jeg vil, hadde en kjærste også, men hun slo opp når hun så bilde av meg da -.-"

Som sagt spiller jeg ganske mye spill, Cs er kult, men akkurat nå spiller jeg Conquer, det er et rollespill! Her er jeg ikke så mektig.. Folk dreper meg HEEELE tiden... Har det noe med at jeg alltid spørr om "free itames please"
Faen, hvorfor dreper ikke folk tiggere når DE spørr om penger da? hvorfor skjer det bare meg? HVA FAEN er det som skjer? er livet så forbanna urettferdig? Når tiggere ber om penger så FÅR de faktisk noe penger..
Men når jeg ber i SPILLVÆRDEN så dreper de faenma meg!!

Hvorfor er Gud så slem mot meg? har jeg gjort noe galt? Først så gjør han sånn at kondomen til pappa sprekker, deretter gir han meg et forferdelig utsende tilslutt gjør han meg GUL! Noe som jenter IKKE liker i det hele tatt!

Faen jeg trur jeg må bli "/" (skjeiv) Siden jeg har ikke sjangs på NOEN jenter i hele værden, tilogmed jenter fra SPILLVÆRDEN ungår meg, bare de som er gutt, men later som om de er jenter snakker med meg ;/ Kanskje jeg bare har sjangs på gutteR? :S

Sammafaen, vi c's i morra Love Ugly gay duck! (Cs, tok du den?)

Én kommentar

Happyface

17.mar.2009 kl.16:39

Ikke klg på hudfargen din:) Vi kan bytte;( Dessuten er det en del ejnter som syns det er finere med litt hudfarge som deg, enn å være hvit som meg...hahaXDHappyface:)

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits