Skrive om Random folk

Jaja, etter å ha geeket conquer, så har jeg tenkt å skrive om folk i livet mitt..

Jeg har noen folk som alltid er der for meg! Nemelig Mamma og Pappa :D Selvom de sier at jeg må flytte ut og ha null kontakt med dem etter at jeg fyller 18.

Er noen folk på skolen som ikke plager meg også!
Først og fremst har vi en som heter Susanne! Hun driver med blogging hun også... (tjener faktisk penger forri folk leser på bloggen hennes) Men samma faen, hun er snill og pen og søt og vakker og kul. Hun pleier faktisk å hilse på meg når hun ser meg! Ellers har vi ikke så mye kontakt, men ouf!! for en jente...(sammen med en serber så rasistisk er hun ikke.... eller kanskje hun ikke liker asiater sånn som meg bare?)

Så har vi en som heter Tor Håkon, han er en høy JÆVEL... Han starta i klassen i år... han satt faktisk med meg de første dagene... Men nu henger han med en anen jente... syykt fin jente også, jeg tørr ikke å snakke med henne engang jeg! Men han er smart og kul, synd at jeg er en taper i hans (alles) øyne!

Paul Rune, han hater meg han... Jeg prøver å være venn med han, men han er sinna på meg siden jeg har samme "navn" sånn som han "Rune" Syntes han er dødskul! Men synd at han er for RÅ for meg....

Et spesiell person som må nevnes er HoaMi! En jente som er døds AWSOME! Jeg liker henne så jææævelig godt! Men det er som om en Jente liker en homo. Har ikke sjangs i denne helvetes værden... faen, HVORFOR ER JEG SÅ STYGG!

Mari.... er en snill jente som presanterte meg for mcdonalds og jeg trives veldig godt der! Noe å gjøre utenom å spille dataspill!
Glad at hun gadd å gi meg sjangsen på å få noe å gjøre utenom å spille CONQUER!
Bare glad jeg fikk jobben jeg, trur sjefen syntes synd på meg eller noe...
selvom vi nesten ikke har kontakt så er jeg glad at jeg kan se henne når jeg er på jobb!

Hvorfor skal en stygg gutt som meg få gjennomgå alt det satansdriiiten her? Jeg er stygg og har ikke noe liv... Er ikke det straff nok fra Gud? Også gir han meg "håp" om å få meg noen venner! Og faktisk DAME... HAHA,,, den forbanna dagen om en horestyggunge som meg får meg en dame...

Er som pappa... når jeg spørr han "kan du la være å slå meg i dag?" Så sier han "eeeh" og i de få sekundene han later som om han tenker... De 2-3 sekundene... er jeg så glad for jeg har et håp om å ikke bli voldtatt og slått... Men neida... er bare kødd altsammen... svaret blir alltid "eeeh....NEI"

Men men, over and out

Love fyren uten venner

Én kommentar

Happyface

17.mar.2009 kl.16:37

Du er langt fra stygg! Du har et veldig bra utseende & har sikkert sjangs på drømme jenta viss du begynner å prate med henne osv. :)Jege r ikke så veldig poetisk men det er en sånn greie som sier: Den som intet våger intet vinner...heheXD (Ganske bra utrykk egntlig)Bare begynn med å si hei og for all del ikke tro at du er stygg! Det er du ikke!Og jeg har vært der sjøl hvor jeg tenkte alle andre er så mye penere enn meg...Men nå har jeg litt bedre selvtilitt og tenker:Okay, jeg er ikke perfekt, men jeg er i hvertfall meg selv:)Ha en fin solskinnsdag!:DHappyface

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits