Love Life

Njaa, har ikke skjedd noe spess i dag utenom jobb, så har tenkt å diskutere et viktig tema! Dette gjelder Kjærlighets liv!

Kjærlighets liv er skapt av selveste guuuSATAN! Er ingenting som er bra med det! Greit, det kan være "bra" men, det varer bare noen månder! Sorgen er 10x værre! Jeg trur at all kjærlighet kan pelle seg til helvete!
Men det har kanskje noe med at jeg aldri har opplevd noe orntlig kjærlighets liv? Jeg syntes jenter ikke bare burde gå etter utseende, gi gutter sånn som meg en sjangse også! Kanskje jeg får en anen synspunkt når det gjelder kjærlighets liv da?

Jaja, dere som har dame/type, nyt det mens det varer.... for tro meg... ende vil det!

Vi ses i morgen (faen nynorsk skriveøkt i morgen) Love Loveless losah!

Én kommentar

En venn av deg :D

28.feb.2011 kl.09:44

blablabla :)

Skriv en ny kommentar

taperen

taperen

21, Porsgrunn

jeg er en asiatisk gutt som prøver å tilpasse det norske samfunnet... Noe som ikke alltid er så lett. Blir sett som en taper i manges øyne :( ellers liker jeg å game Nintendo(ofcourse) Liker å være med "venner" (håper de er mine venner) også liker jeg jenter da.. men de liker tydelig hvis ikke meg -.- Kontakt meg??? Taperen_blogg@hotmail.com -------------------------------------- ___________________________________ -------------------------------------

________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits